LeKille lentiksen ikämiesten SM-kultaa!
25.3.2019 9:20 Uutiset / Seuran pääsivusto

LeKille lentiksen ikämiesten SM-kultaa!

LeKin lentopallon 40-vuotiaiden ikämiesjoukkue voitti SM-kultaa Oripäässä pelatussa lopputurnauksessa 23.-24. maaliskuuta!

LeKin M40-joukkue kaatoi finaalissa Kuhmon Kiva-Lentiksen 2-0 (25-22, 25-19) ja toi Lempäälään seurahistorian toisen ikämiesten SM-kullan! Erikoista turnauksessa oli, että kaikki paitsi finaali olivat LeKiltä kolmieräisiä, ja turnaus alkoi ja loppui voittoon Kuhmosta, kun samassa lohkossa aloittivat.

Turnauksessa oli mukana yhdeksän joukkuetta kolmessa kolmen joukkueen alkulohkossa. Alkusarjassa LeKi voitti Kuhmon 2–1 ja hävisi Laajasalon Voimalle 1–2. Se tiesi lohkon kakkossijaa ja paikkaa puolivälierissä. Siinä tuli vastaan Kestis, jonka Kisa voitti 2–1.

Sunnuntaina pelattiin kaksi kolmen joukkueen välierälohkoa, joista toisessa LeKi sai vastaansa jyväskyläläisen Hukin ja Rautavaaran Raikun. LeKi voitti Hukin 2–1 ja myös Raiku voitti Hukin, joten keskinäisessä pelissä ratkaistiin finaaliin menijä. LeKi voitti Raikun 2–1 ja kolmas erä meni 16–14, joten välierälohkon voittajana Kisa eteni finaaliin. Finaalissa kaatui Kuhmo 2–0 ja mestaruus oli selvä!

Kultajoukkueessa pelasivat kapteeni Tero Karppanen, Marko Laakso (myös valmentaja), Jani Jokela, Harri Mäkinen, Esa Kunnari, Petri Lignell, Jari Kukkonen, Jani Sahramäki, Kalle Laine ja Mika Pyrhönen. Onnittelut joukkueelle!

Turnauksen otteluohjelma ja LeKin pelit

Kuva: Marko Laakso


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat