LeKin 2-joukkue Kunnon Finaalien viides – pitkä kausi sai päätöksensä
14.4.2019 19:54 Uutiset / Pääsivusto

LeKin 2-joukkue Kunnon Finaalien viides – pitkä kausi sai päätöksensä

LeKin 2-joukkue päätti kautensa Lentopalloliiton uudessa alasarjajoukkuiden kaudenpäätöstapahtumassa, Kunnon Finaaleissa. Mikkelissä pelatussa kaksipäiväisessä turnauksessa ratkottiin ns. alasarjojen Suomen mestaruudet. Mukaan kutsuturnaukseen pääsivät liiton alueiden parhaat alasarja- ja harrastejoukkueet. Lounaan alueelta olivat mukana Kuntosarjan parhaimmisto TKT, LeKi 2 ja TTLK.

LeKi pelasi tutulla joukkueella, jolla esiintyi Kuntosarjassa. Lopulta sijoitukseksi tuli viides 11 joukkueen turnauksessa.

Alkulohkossa LeKin lohkossa oli vain kolme joukkuetta, kuin muilla oli neljä. LeKi aloitti turnauksen 2–1-voitolla Mikkelin Passareista. Aina finaaleihin asti edennyt Kaakkuri Devils kaatoi LeKin 2–0 ja lohkon sijoitus oli toinen.

Se tarkoitti peliä puolivälierissä. LeKi matkasi Mikkeliin asti ja pääsi taas pelaamaan TKT:ta vastaan. Kyseessä oli kauden viides kohtaaminen, Kuntosarjassa oli jo pelattu neljästi. TKT voitti 2–0 ja meni välieriin. Sijoituspelissä LeKi voitti Huki Blackin 2–0 ja oli viides.

Alasarjajoukkueiden Suomen mestaruuden voitti TKT, joka on viime vuodet hallinnut myös Tampereen Kuntosarjaa. TKT:ssa pelasivat muun muassa LeKin ikämiesjoukkueista tutut Esa Kunnari ja Petri Lignell, jotka pokkasivat kolmannen SM-kultansa tälle keväälle ikämieskultien lisäksi. Hopeaa Kaakkuri Devils ja pronssia Kiuruveden Luomu Wolley.

Samalla turnaus päätti LeKin 2-joukkueen kauden. Tampereen Kuntosarjassa tuli toinen sija – mies muutenkaan kuin TKT:n takana.

KUNNON FINAALIEN TULOSPALVELU

Kuva: Jari Mäki-Kuutti


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat