Pesisliikuntakoulu
PESISLIIKUNTAKOULUSSA EI TARPEEKSI ILMOITTAUTUNEITA, JOTEN RYHMÄÄ EI VOIDA VALITETTAVASTI ALOITTAA SYKSYLLÄ 2020

___________________________________________________________

Pesisliikuntakoulussa motoriikka haltuun

LeKin harrasteryhmien vuorot alkavat viikolla 36 eli 31.8. alkavalla viikolla. Alkamisaika on siirtynyt viikolla alkuperäisestä, joka olisi ollut tuleva viikko.

Harrasteryhmien vuorot ja kellonajat lisätään verkkosivuilla heti, kun lopulliset varmistetut vuorot on saatu varmistettua.

Pesisliikuntakoulussa opetellaan pelien ja leikkien kautta perustaitoja kuten liikkumista, tasapainoa ja välineiden käsittelyä sisätiloissa. Syksyllä 2020 on tarkoitus aloittaa kaksi ryhmää: 3-5-vuotiaat ja 6-8-vuotiaat.

Pesisliikuntakoululaistet kokoontuvat kerran viikossa.Varusteiksi tarvitaan mukavat sisäliikuntavaatteet, ja juomapullo. Ryhmien on tarkoitus käynnistyä viikolla 36, syyslomaviikolla ei kokoontumisia. Vielä ei ole tarkkaa varmuutta, mihin kellonaikoihin ja minä viikonpäivänä ryhmät ovat, kun vuoroja ei ole vielä myönnetty. Ryhmät tarvitsevat tietyn määrän osallistujia, jotta ne käynnistyvät.

Syksyn 2020 hintoja ei ole vielä varmistettu, viime kaudella hinta oli 100 € syyskausi ja 100 € kevätkausi. LeKin lapsijäsenenet saavat 20 € alennuksen syksyn ryhmien maksuista. Ryhmien laskutus tapahtuu syksyllä toiminnan alettua.

TÄÄLTÄ ILMOITTAUTUMAAN


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat