Jäsenmaksu 2020: saitko laskun turhaan tai jäikö se tulematta?
20.4.2020 13:16 Uutiset / Seuran pääsivusto

Jäikö jäsenmaksulasku tulematta?

Lempäälän Kisa ry:n jäsenmaksuja on lähetetty viime viikkoina niin sähköpostilla kuin kuljettamalla postilaatikkoihin postitse tai polkupyörän kyydillä. Jäsenmaksut ovat merkittävä osa seuran taloudessa, ja jäsenmaksu on samalla tuki Kisan toiminnalle ja liikuntatyölle.

Saitko jäsenmaksulaskun, vaikka et ole enää seuran jäsen? Lähetäthän sähköpostiviestiä Reijo Jakovuorelle osoitteeseen retsi.jakovuori@gmail.com. Näin saamme jäsenrekisterimme päivitettyä, ettei jatkossa tule turhaan laskua.

Jäikö jäsenmaksulasku saamatta, vaikka olet seuran jäsen? Laita myös siinä tilanteessa viestiä yllä mainittuun sähköpostiin Reijolle. Lisätään sinut rekisteriin tai täydennetään yhteystiedot. Jäsenmaksun voi maksaa myös suoraan LeKi ry:n tilille FI74 1154 3000 0634 75, summa 30 € aikuinen ja 15 € lapsi (lapsia 2005 syntyneet ja nuoremmat). Laita viestikenttään jäsenmaksu ja maksajan nimi.

Jos sait jäsenlaskun postilaatikkoon paperisena, tarkoittaa se ettei sinun sähköpostiasi ole seuran jäsenrekisteriä. Lähetäthän siinä tapauksessa Reijolle sähköpostia retsi.jakovuori@gmail.com, niin saamme sähköpostiosoitteesi jäsenrekisteriin. Se helpottaa seuran yhteydenpitoa jäseniinsä.

LeKi ry siirtyy sähköiseen jäsenkorttiin, ja sen myötä perhejäsenyys poistuu. Sähköistä jäsenkorttijärjestelmää otetaan käyttöön, ja uudenlaisen jäsenkortin käyttöönotosta ohjeistetaan maksaneita jäseniä sen toimiessa. Niille, jotka eivät voi sähköistä kännykässä toimivaa jäsenkorttia käyttää, toimitetaan perinteinen laminoitu jäsenkortti.


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat