LeKi, Sport Salibandy ja Vesilahden Visa haluavat turvata salibandytytöille harrastusmahdollisuuden
SeuraJulkaistu: 28.07.2020 00.00

LeKi, Sport Salibandy ja Vesilahden Visa haluavat turvata salibandytytöille harrastusmahdollisuuden

Salibandy kuuluu Suomessa harrastetuimpien lajien joukkoon. Silti Lempäälässä ja Vesilahdella on ollut haasteita saada kasaan toimivia tyttöjen kilpailutoimintaan osallistuvia joukkueita. Alueella toimii kolme salibandya tytöille tarjoavaa seuraa: Lempäälän Kisa, Sport Salibandy ja Vesilahden Visa. Seuroissa syntyi ajatus lähteä edistämään yhteistyössä tyttösalibandyä ja saada eri ikäluokkiin joukkueita, jotka voisivat pelata sopivantasoisessa kilpasarjassa.

Tavoitteena on, että poikien lisäksi myös jokaisella salibandystä kiinnostuneella tytöllä olisi mahdollisuus harrastaa lajia lähellä kotia, pelata samanikäisten ryhmässä, osallistua peleihin ja saada laadukasta valmennusta.

Haastetta halutaan ratkaista keskittämällä kilpatoiminnasta kiinnostuneet samanikäiset tytöt yhteen seuraan ja joukkueeseen. Lisäksi seuroilla on tarjoilla harrasteryhmiä eri-ikäisille tytöille. Joukkueilla ja seuroilla on elokuussa try-outeja eli kokeilukertoja, joihin kaikki kiinnostuneet voivat tulla matalalla kynnyksellä tutustumaan lajiin. Maksuton kokeilukerta Ideaparkin Sportissa keskiviikkona 5.8. kello 17-18 ja Likuntaparkissa sunnuntaina 9.8. kello 12-13.

Asiasta voi lukea lisää myös Lempäälän-Vesilahden Sanomista ( artikkeli on maksuton tilaajille )