Lempäälän kunnan omistamien ja hallinnoimien tilojen sulkuaikaa jatketaan 10.1.2021 asti
20.12.2020 22:27 Uutiset / Seuran pääsivusto

1.Lempäälän kunnan omistamia ja hallinnoimia tilojen sulkuaikaa jatketaan 10.1.2021 asti

Lempäälän kunnan koronatilanne on ollut pidempään huolestuttava. Koronatilanteen hillitsemiseksi tartuntatautilain mukaisena toimielimenä toimiva hyvinvointilautakunta päätti jatkaa kunnan tiettyjen tilojen sulkemista Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän suositusten mukaisesti 10.1.2021 asti.

Suljettavat tilat ajalla 22.12.2020-10.1.2021

Sisäliikuntatilat

Lempäälän kunnan omistamat tai hallinnoimat sisäliikuntatilat

Lempäälän kunnan omistamat tai hallinnoimat julkiset juhla- ja kokoontumistilat

Lempäälän kunnan nuorisotilat

Rajoitukset eivät koske

oKilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti, maajoukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille ja OKM:n apurahaurheilijoille. Yksilö- ja ryhmälajien maajoukkuetoimintaa, SM-tason ja 1-divisioonatasoista kilpailu- ja harjoittelutoimintaa sekä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua. Mikäli joukkue tai urheilija täyttää yllämainitut kriteerit, pyydetään heitä ottamaan yhteyttä kunnan liikuntapalveluun liikunta@lempaala.fi

Saunat

Yleiset saunat (Lastunen, Rantala ja Innilä)

Kuntosalit

Lempäälän kunnan yleiset kuntosalit (Lempoinen, Hakkari, Sääksjärvi)

Koronatilanne selätetään vain yhdessä

Kunnassa on otettu käyttöön useita suojaamistoimia pitkin syksyä ja erityisesti joulukuun 2020 aikana. Käyttöönotetut toimenpiteet sekä erityisesti kuntalaisten omassa toiminnassaan tekemät muutokset ovat vaikuttaneet siten, että uusien koronatartuntojen määrä on saatu laskusuuntaan.

Koronatilanteen selättämisessä jokaisen kuntalaisen omalla toiminnalla on suuri vaikutus. Hyvinvointilautakunta muistuttaakin jokaista kuntalaista huolehtimaan käsihygieniasta, kasvosuojainten käytöstä ja välttämään turhaa kokoontumista tai liikkumista paikoissa, joissa ei pystytä huolehtimaan turvaväleistä.

2.Länsi- ja Sisä-Suomen Aluehallintoviraston määräys

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä eli ns. koronanyrkki antoi 15.12.2020 koko Pirkanmaan alueelle suosituksia, joilla pyritään estämään maakunnan ajautumisen leviämisvaiheeseen. Pirkanmaan pandemiaohjausryhmän antamat suositukset ovat voimassa 10.1.2021 saakka. Tämän lisäksi Länsi- ja Sisä-Suomen Aluehallintovirasto antoi 17.12.2020 määräyksen, jolla se kielsi yli 10 hengen kokoontumiset Pirkanmaan alueella 17.1.2021 saakka.


sahkopostin_allekirjoitus

Lempäälän kunta

PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ

www.lempaala.fi #lempaala   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat