Lempäälän kunnan omistamien ja hallinnoimien tilojen rajoitukset jatkuvat 8.2.2021 saakka
16.1.2021 10:25 Uutiset / Seuran pääsivusto

Lempäälän kunnan toimenpiteet koronan leviämisen ehkäisemiseksi jatkuvat. Koronatilanteen hillitsemiseksi kunnan koronajohtoryhmä päätti jatkaa kunnan julkisten tilojen sulkemista AVIn suositusten mukaisesti 8.2.2021 saakka.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista kymmeneen (10) henkilöön Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Vaasan sairaanhoitopiirien alueella. Rajoitukset ovat edelleen välttämättömiä epidemiatilanteen rauhoittamiseksi ja ne ovat voimassa 8.2.2021 asti (AVI:n tiedote 14.1.2021). Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä suosittaa, että erilaisia vapaa-aikaan liittyviä toimintoja kunnan hallinnoimissa kiinteistöissä ei aloitettaisi.

Edellä esitettyjen suositusten mukaisesti Lempäälän kunnan omistamilla ja hallinnoimilla nuorisotiloilla, kuntosaleilla ja saunoilla ei käynnistetä toimintaa ajalla 17.1.-8.2.2021. Jatkon osalta tilanne arvioidaan myöhemmin.

Otteluista ja peleistä tiedotetaan tarkemmin ensi viikon alussa.

Sisäliikunta

Lasten ja nuorten harrastustoiminta on mahdollista korkeintaan kymmenen (10) henkilön (sis. valmentajat, ohjaajat, huoltajat ym.) ryhmissä. AVI:n rajoitusten mukaisesti kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle.

Sisäliikuntatilojen vuorojen alkamisajat porrastetaan ja liikuntahallit jaetaan lohkoihin. Käytännön järjestelyistä sovitaan kunkin toimintaa järjestävän seuran kanssa. Seurat vastaavat harjoitusten järjestelyistä ja turvallisuudesta.

Maskisuositus sisätiloissa tapahtuvissa kokoontumisissa, esimerkiksi

  • Jääkiekko-ottelut ja muut yleisölle suunnatut sisätiloissa tapahtuvat urheilutapahtumat
  • Sisäliikuntatilat muulloin kuin liikuntasuorituksen ja peseytymisen aikana
  • Rajatuissa ulkotiloissa järjestettävät tilaisuudet, joihin kertyy suuri määrä ihmisiä ym.

Koronaketjun jäljitystyön vuoksi on tärkeää, että kaikilla seuroilla ja harrasteryhmillä on toimintaan osallistujista ajanmukaiset yhteystiedot ja osallistujalistat.

Osana ennakointia, on kaikista liikuntaryhmistä laadittava osallistujalistat (lapsi/nuori, huoltaja ja huoltajan numero) sähköisesti niin, että samaan pohjaan voi kirjata tautijäljitystä varten esim. ryhmän harjoitusvuorot, osallistujat sekä muut kontaktit.

Aikuisten sisäliikunta

  • ei toimintaa 8.2. asti

Kuntosalit

  • suljettuina 8.2. asti

Saunat

  • suljettuina 8.2. asti

Ulkoliikunta

  • Hiihtoladut ja luistelukentät auki, pukutilat suljettu
  • Avannot pidetään auki, uida voi ilman saunaa

   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat