Lempäälän Kisa ry etsii osa-aikaista lasten liikuntaryhmien ohjaajaa
SeuraJulkaistu: 25.05.2022 12.08

Lempäälän Kisa ry etsii osa-aikaista lasten liikuntaryhmien ohjaajaa

Lempäälän Kisa ry etsii liikunnallista, osa-aikaista, markkinointihenkistä ja sosiaalisen median hallitsevaa lasten liikuntaryhmien ohjaajaa ohjaamaan lasten liikuntaryhmiä. Ohjaukset tapahtuvat arki-iltaisin sekä osin viikonloppuisin Lempäälän kunnan alueella.

Tehtävänäsi on ohjata lasten harrastusluonteisia liikuntaryhmiä salibandyssa, koripallossa, mahdollisesti cheerleadingissa sekä muissa tarvittavissa lajeissa. Tärkeää on halu ja soveltuvuus toimia lasten kanssa innostaen heitä elinikäiseen liikunnalliseen elämäntapaan. Ohjaukset kestävät iltaisin tunnista kahteen, lauantaina ei viime-aikoina ole ollut ohjauksia. Vapaailtojakin luonnollisesti on ja ohjausaikoihin voi ainakin pidemmällä aikaväillä itsekin vaikuttaa.

Tehtävään kuuluu myös erilaisten liikuntaryhmien markkinointi sekä tiedottaminen sosiaalisen median kanavissa. Saat kokonaisvastuullesi liikuntaryhmien markkinoinnin, koostamisen ja toteuttamisen. Tehtävään kuuluu myös junioriohjaajien koulutusta ja opastamista. Lisäksi tehtävään voi kuulua erilaisia toimistotöitä tarpeen mukaan.

Tehtävässä on aluksi muutamia tunteja viikossa. Tehtävä voi soveltua myös opiskelijalle tai toisen osa-aikaisen työn lisäksi. Markkinointi ja toimistotehtävät voidaan suorittaa myös etätyönä, liikunnanohjaus luonnollisesti tapahtuu erilaisissa liikuntatiloissa.

Tehtävästä on mahdollista rakentaa omannäköinen työpaikka liikunta-alalla. Kykyjen mukaan voi ottaa vastuuta myös liikuntatapahtumista, jolloin työpaikka voi olla kausittain kokopäiväinenkin. Tehtävässä oma kädenjälki tulee konkreettisesti näkymään, ja tehtävässä on suuret mahdollisuudet vaikuttaa työn kokonaisuuteen. Toiminnanohjausjärjestelmänä käytämme Jopoxia, joten sen tunteminen on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Tarjolla on siis työpaikka kasvaa liikunta-alan ammattilaiseksi. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa LeKi ry:n johtokunnan puheenjohtaja Jorma Kunnas, sähköposti jormakunnas9@gmail.com, ja puhelinnumero
050-5352711.