Kevätkokous sujui valoisasti
SeuraJulkaistu: 22.06.2022 11.02

Kevätkokous sujui valoisasti

Toimintavarat ja koronakauden vaikutus niihin, seuran jäsenyys ja henkilöresurssit – muunmuassa nämä aiheet puhuttivat sääntömääräisessä kevätkokouksessa 14.6.


Kevätkokouksen päätehtävä oli kuitenkin hyväksyä kauden toimintakatsaus sekä tilit, jotka
todettiin kattaviksi ja ammattimaisesti tehdyiksi. Katsauksessa todettiin, että koronavirukset ovat vaikeuttaneet paljon seuran toimintaa, mutta olosuhteiden nähden on kuitenkin saatu hyvin liikuntatoimintaa järjestettyä.


Lähivuosien haastavat ajat ovat rasittaneet myös emoseuran eli Lempäälän Kisa ry:n taloutta. Toiminnan tehostamisen lisäksi Kisaa kuten muitakin seuroja ovat auttaneet myös valtiovallan ja kunnan seura-avustukset. Korona-aika on luonnollisesti vaikeuttanut myös Kisan lajijaostojen toimintaa, jotka käytännössä pyörittävät valtaosan seuran liikuntaa ja urheilua.


Korona-aallon iskiessä seuran jäsenmaksun maksaneiden määrä laski, mutta on onneksi taas kääntynyt nousuun. Jäsenten jäsenmaksun maksaminen on tärkeää, koska se omalta osaltaan mahdollistaa yhdistyksen toiminnan.


Ideaparkin yläkerrassa sijaitsee Lempäälän Kisan toimisto. Päivittäisiä emoseuran asioita hoitavat järjestösihteeri sekä yhdistyksen puheenjohtaja. Toiminnasta kokonaisuudessaan vastaa jäsenkokouksen vuosittain valitsema johtokunta. Lukuisat toimijat jaostoissa mahdollistavat laadukkaan liikuntatoiminnan. Tehtäviä asioita on paljon, ja kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan toimintaan,

Kevätkokous täydensi johtokuntaan Hiihtojaoston edustajaksi Heidi Haapalehdon ja
Painonnostonjaoston edustajaksi Tuomas Hämäläisen.

Kevätkokous sujui valoisasti simaa ja pientä syömistä nauttien.