LeKin toimisto on muuttanut Ideaparkin yläkertaan

3.7.2017

LeKin vanha toimisto jäähallilla tyhjennettiin kesäkuun lopulla.
LeKin vanha toimisto jäähallilla tyhjennettiin kesäkuun lopulla.
Uusi, väliaikainen toimisto sijaitsee Ideaparkin toisessa kerroksessa, kokoustila Tikassa.
Uusi, väliaikainen toimisto sijaitsee Ideaparkin toisessa kerroksessa, kokoustila Tikassa.

Lempäälän Kisa ry:n toimisto on muuttanut heinäkuun alusta Lempäälän Ideaparkkiin. Toimisto sijaitsee toistaiseksi toisessa kerroksessa kokoustila Tikassa. Uuden toimiston on tarkoitus avautua syksyllä Ideaparkkiin. Tarkka sijainti ei ole vielä tiedossa.

Ennen LeKi ry:n toimisto sijaitsi Lempäälän jäähallilla osoitteessa Urheilukatu 5.

Kokoustila Tikkaan kulkeminen: nouse Ideaparkin kakkoskerrokseen joko Prisman päädyn tai Fun Keskusaukion Fun Parkin puolen liukuportaista. Toisessa kerroksessa toimistolle löydät, kun näet Tredun mainoksia. Niiden luota kulku kohti kakkoskerroksen reunalla toimistotilakeskittymää, Fun Parkin pääsisäänkäynnin vastapäätä toisella puolella. Sen jälkeen näkyy vihreä kokoustila Tikka -ohjekyltti, joka ohjaa oikealle. Kävelemällä pitkähkön ja kapean käytävän pääset ravintola Kojootin taakse, ja pian kulman takana on LeKin toimisto.

Toimiston tilannetta päivitetään jatkuvasti, jos jotain muuttuu, ja uusissa tiloissa Ideapark Sportissa pidetään uuden toimiston avajaiset. 

Asiointi LeKin toimistolla ei muutu, vaikka paikka vaihtuu. Myös jatkossa toimistolle voi pistäytyä ja käydä juttelemassa seuraväen kanssa. Toimiston osoitteena toimii jatkossa Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä, mutta vielä heinäkuun lähettämällä postia vanhaan osoitteeseen Urheilukadulle se löytää helpoiten tiensä oikeisiin käsiin. 

LeKin toimiston puhelinnumerot ovat samat kuin ennenkin.

Miksi tällainen muutos sitten tapahtui? Uusissa toimistotiloissa on ensinnäkin selvästi enemmän tilaa kuin jäähallilla. Tilakysymys oli pitkään ollut akuutti, ja näin se toimiston osalta ratkesi. Tavaravarastot ovat vielä toistaiseksi jäähallilla.

Samalla kun uusi Ideapark Sport avautuu, siirtyy sinne merkittävästi Lempäälän Kisan urheilutoimintaa, muun muassa paljon salibandya, judoa ja jumppia. Paljon uusia harrastusryhmiä aloittaa toimintaansa Ideapark Sportissa. Näin on myös loogista, että toimisto on siellä missä tapahtuu eli Ideaparkissa. Eikä tämä tarkoita Hakkarin aseman muuttumista Lempäälän urheilun pyhättönä, urheilukenttä vain laajenee tämän ansiosta.

Muutto on myös osa seuran uudistumista. Kesän ja syksyn aikana seuran nettisivut ja logo päivittyvät, samalla on hyvä päivittää myös toimisto ihmisten ilmoille. Lempäälän Kisa on aktiivinen ja paikallista liikkujaa lähellä oleva seura, joten mikä parempaa kuin olla kaiken polttopisteessä Ideaparkissa ihmismassojen tavoitettavissa.

Hyvää kesää ja poiketkaa uudella toimistolla!

Terveisin toimiston väki

Uutista päivitetty 13.7. liittyen uuden toimiston sijaintiin Ideaparkissa, paikka ei vielä selvillä.