Minit Jämillä 2.10.2017
3.10.2017 12:52 Uutiset / Mini Ski Team

LeKi Mini Ski Teamin Jämin leiri 2.10.2017

Yhteensä 12 Miniä otti osaa Jämin leirille lokakuun alussa. Tarkoitus oli ottaa ensimmäistä kertaa kesän jälkeen tuntumaa taas suksiin. Päivän aikana tutustuttiin myös Jämin ympäristöön ja ”harjoiteltiiin” leiripäivää, kun osalle porukasta kyseessä oli ensimmäinen hiihtoleiri.

Leiri alkoi hiihtoputken hiihto-osuudella. Into ladulle oli sen verran kova, että ennen varsinaisen harjoituksen alkua kerkesi junnuille jo tulla varsin hyvä määrä omatoimista hiihtoa. Määrän osalta tämä ja pieni alkulämmittely riittikin, jonka jälkeen keskityttiin enemmän suksen hallintaan sekä tekniikkaan. Kaikista otettiin pieni tekniikkavideo, jota sitten porukalla ihailtiin lounaan jälkeen. Mallikkaan näköistä oli tekeminen kaikilla. Videosta voi ottaa vaikka vanhemmatkin mallia.

Lounaan jälkeen lähdettiin sitten vaeltamaan kohti Uhrilähdettä. Matka taittui rauhallisesti, mutta kuitenkin koko ajan reippaasti kävellen. Pituutta reissulle kertyi lopulta noin 2,5 tuntia. Väliin mahdutettiin tietysti pieni loikkakilpailu pareittain joka yllättäen päättyi kaikkien parien yhteisvoittoon.

Junnujen asenne ja tekeminen oli kerta kaikkiaan esimerkillistä. Tästä on hyvä jatkaa syksyyn ja kohti tulevien leirien suunnittelua.

Ohessa vielä video tunnelmista:

T: valmentajat ja ohjaajat   
Lisää uutisia
Mini Ski Team
«  Helmikuu   »
Kategoriat