Judojaoston toiminta loppuu 31.12.2018, tilalle tulee uusi seura!
Julkaistu: 05.12.2018 00.00

Judojaoston toiminta loppuu 31.12.2018, tilalle tulee uusi seura!

Hyvä LeKi:n judojaoksen harrastaja!

Tämä on tiedote uuden judoseuran seuran, Lempäälän Syokonkan Judo ry:n, perustamisesta ja Lempäälän Kisan judojaoksen lakkaamisesta 31.12.2018

Judoa on harrastettu Lempäälässä jo kahdeksisen vuotta: viisi vuotta Tampereen judon alaisuudessa, kolme vuotta Lempäälän Kisan judojaoksena. Lempäälän judokoiden on tullut aika ottaa askel eteenpäin ja olemme perustaneet yhdistyksen judolle: Lempäälän Syokonkan Judo ry:n.

Tämä tarkoittaa sitä, että Lempäälän Kisan judojaoksen toiminta siirtyy 1.1.2019 lähtien uuden yhdistyksen, urheiluseuran, Lempäälän Syokonkan Judo ry:n nimiin.

Nykyiset Lekin judojaoksen jäsenet siirtyvät uuden yhdistyksen jäseniksi automaattisesti. Tämän vakuutuskauden loppuun (31.8.2019) saakka Judoliiton jäsenyys (vakuutus) ostetaan Suomisportista LeKi Syokonkan Judon –nimissä ja kyseinen vakuutus ja oikeudet ovat voimassa uuden seuran jäsenistöllä.

Judokerhon ja perhejudon osalta harrastusvakuutus LeKissä päättyy 31.12.2018 ja harrastajien toivotaan hankkivan Lempäälän Syokonkan Judon jäsenyyden Suomisportista. Alle 7-vuotiaille jäsnyys on edullisempi (noin 40 €). Näissä ryhmissä ei siis ole enää seuran vakuutusta.

Mitä seurauksia jäsenelle:

Judotoiminta säilyy ennallaan.

Judoliiton jäsenyys hankitaan edelleen Suomisportista Leki Syokonkan Judon (yli 7 v.) ja Lempäälän Syokonkan judo (alle 7 v) nimissä.

Kevätkauden harjoittelumaksut maksetaan uudelle pankkitilille, joka ilmoitetaan ennen vuodenvaihdetta. Harjoittelumaksut säilyvät ennallaan.

Uuden seuran kotisivut avataan pian.

Lempäälän Syokonkan Judo ry sääntömääräinen syyskokous pidetään 20.12.2018 klo 19.00 alkaen Ideaparksportin Kamppailusalissa. Asialistalla ovat sääntömääräiset syyskokouksen asiat: Budjetti ja toimintasuunnitelma vuodelle 2019. Tervetuloa!

Mikäli teillä on kysyttävää, niin vastaan mielelläni.

Veli-Matti Karinkanta

LeKin judojaoksen pj

Lempäälän Syokonkan Judo ry:n pj.

Seuran uusimmat