LeKi kohtaa Akaa-Volley harjoituspelissä Hakkarissa ke 22.8. klo. 17.45
20.8.2018 10:53 Uutiset / Pääsivusto

LeKi kohtaa Akaa-Volley harjoituspelissä Hakkarissa ke 22.8. klo. 17.45

LeKin 1-sarjajoukkue kohtaa kauden toisessa harjoitusottelussaan naapuri Akaa-Volleyn. Ottelu pelataan Hakkarin liikuntahallissa keskiviikkona 22. elokuuta klo. 17.45 alkaen.

LeKi pehmitti kauden ensimmäisessä harkkapelissä Pälkäneen Luja-Lukon 5-0. LeKi ja Akaa kohtasivat myös viime vuonna ennen sarjajojen alkua. Kisa valmistautuu viidenteen 1-sarjakauteensa ja Akaa toiseen Mestaruusliiga-kauteensa.

LeKi saa peliin mukaansa passari Kasimir Luostarisen, joka liittyy treenivahvuuteen kesätöiden loputtua. Ottelu on erittäin mielenkiintoinen, sillä LeKi joutuu jo selvästi kovempaan testiin kuin viikko sitten. Usea kisalainen teki debyyttinsä viikko sitten, ja treeni treeniltä joukkueen yhteispeli hioutuu paremmaksi.

Myös Akaa on erittäin mielenkiintoinen seurattava. Joukkue on uusiutunut jonkin verran, vaikka Joni Mikkonen on yhä ykköstähtenä, tosin nyt hakkurina. Ulkomaalaisvahvistuksia ovat yleispelaaja Ederwin Herrera Venezuelasta ja keskipelaaja Shonari Hepburn Bahamalta. Uusina kotimaisina pelaajian ovat Miikka Lemola, Ville Juntura, Ville Heiskanen, Aatu Pöllänen ja Panu Pitkänen.

Ottelu alkaa klo. 17.45. Otteluun myydään lippuja. Lipun hinnat ovat 5/3 €.

TUTUSTU AKAA-VOLLEYN JOUKKUEESEEN TÄÄLTÄKuvat: Antti Raunio. Ensimmäisessä kuvassa LeKi-Akaa harkkapeli vuosi sitten. Alemmassa LeKi-Luja-Lukko viime viikolta.


   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat