LeKi ja Isku harvinaiseen tasapeliin harjoitusottelussa
3.9.2018 13:47 Uutiset / Pääsivusto

LeKi ja Isku harvinaiseen tasapeliin harjoitusottelussa

LeKi kohtasi Rantaperkiön Iskun harjoitusottelussa Pyynikin palloiluhallissa 30. elokuuta. Kisa haastoi vajaalla kokoonpanolla 1-sarjan ykkössuosikki Iskun vahvasti, ottelu päättyi lopulta salivuoron loputtua harvinaiseen tasatilanteeseen 2-2 (25-18, 19-25, 25-17, 17-25) kotijoukkue Iskun ensin mainittuna.

LeKillä oli mukana vain kahdeksan pelaajaa. Kasimir Luostarinen pelasi passarina, Sten Kruuda ja OP Palomäki keskitorjujina, Tuomas Siirilä ja Kasper Pennanen yleispelaajina, Teemu Koivunen debytoi hakkurina ja Teemu Uusitalo liberona. Niilo Nurmi pääsi armeijasta iltalomille ja oli loukkaantumisvarmistuksena.

Isku aloitti seitsikolla Joel Laakso passarina, Nico Nurmesniemi ja Simo Puttonen yleispelaajina, Tatu Härkönen ja Tim Lourich keskitorjujina, Paavo Korhonen hakkurina ja Aleksi Mutka liberona. Matti Hietanen ja Rami Rekomaa puuttuivat kokonaan Iskulta.

LeKin peli-ilme oli läpi illan loistavan taisteleva ja positiivinen. Harjoituksissa hiottua 6-paikan hyökkäystä käytettiin melko paljon, ja kohti loppua alkoivat temmot ja askelmerkki löytyä jo hyvin. Teemu Koivunen pääsi näyttämään taitojaan ristipaikalla ja pelasi lupauksia antavasti.

– Tulos ei ollut tästä illasta se tärkein, vaan se että pelimme menee oikeaan suuntaan ja haluttuja asioita löytyy. Kahdessa viikossa olemme menneet hurjasti eteenpäin, LeKi-luotsi Tapani Nyström tuumi.

– Passari Kassu Luostarisen pelin pyörittämiseen olen tyytyväinen, hänellä on oikea idea miten pelata. Koivusen Teemu pääsi näyttämään ja oli mahdollisuutensa arvoinen ilman muuta, Nyström jatkoi.

LeKi saa vapaan viikonlopun, ja ensi viikolla vastaan asettuu kovaakin kovempi Hurrikaani-Loimaa torstaina 6.9. Hakkarissa! Silloin taas Hakkariin katsomaan!

Kuva: Marko Panu. Arkistokuva


   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat