Virheetön TuTo kaatoi LeKin selvästi
23.9.2018 21:13 Uutiset / Pääsivusto

Virheetön TuTo kaatoi LeKin selvästi

LeKin kauden ensimmäisessä vieraspelissä jäi vain luu käteen, kun TuTo Volley oli selkeästi parempi 3-0 (25-22, 25-14, 25-19). Historiansa ensimmäistä 1-sarjan kotipeliään pelannut TuTo pelasi vähin virhein ja sai kohtalaisesti pelanneen LeKin näyttämään heikolta.

– Emme saaneet TuTon nostoa oikein millään rikki, ja Mauri Kurppa pääsi pelaamaan paljon keskeltä ja laitoihin jäi tilaa. TuTo sai myös vahvan torjunnan, mikä vaikeutti selvästi meidän peliämme, tuumi Kisan valmennuskolmikosta Marko Laakso.

TuTo pelasi vähillä virheillä, ja tiukoissa tilanteissa teki kovempia suorituksia. LeKillä Kasper Pennanen ja parhaana palkittu Tuomas Siirilä tekivät näyttäviä suorituksia, mutta tarpeeksi tasaisesti Kisa ei pystynyt suorittamaan.

Teemu Koivunen aloitti hakkurina, kun Anssi Vesanen oli yhä sairaana. Sauli Silpo korvasi Koivusen avauserän lopulla. OP Palomäki ja Sten Kruuda olivat keskellä, Jyri Niemi liberona ja Kasimir Luostarinen passasi. Tomi Perkiö korvasi päätöserän lopulla Pennasen. Saku Tuomivaara oli toinen passari sairastuneen Jukka Lehden paikalla.

TuTo esiintyi vahvasti koko seitsikollaan. Henri Rajala pelasi liberona kauden ensimmäisen pelinsä ja vastaanotti 65% tehoilla. Nuori yleispelaaja Eetu Kulmala oli ilmiliekeissä: hän nosti 85% ja teki tehot 8/+7. Kirill Borischev ja Siirilä olivat kentän pistekunkut 14 pinnalla

– Olimme koko ajan hieman alakynnessä, emmekä päässeet niskan päälle. Hyvin peliä kuvaa oma otteluni: välillä kulki ja sitten hetken päästä ei enää toiminut mikään, harmitteli Tuomas Siirilä.

LeKillä on edessä raskas tuplaviikonloppu, josta on tarkoitus metsästää kauden avausvoitto. Lauantaina Hakkariin saapuu Nurmon Jymy, sunnuntaina on Suomen Cupin vieraspeli Vilppulan Tähteä vastaan.   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat