Yleispelaaja Petteri Friberg LeKiin loppukaudeksi
13.1.2019 13:51 Uutiset / Pääsivusto

Petteri Friberg loppukaudeksi LeKiin!

Lempäälän Kisa on tehnyt loppukauden 2018-19 kattavan sopimuksen yleispelaaja Petteri Fribergin kanssa! 27-vuotias yleispelaaja on tuttu pelaaja LeKin riveissä, hän pelasi jo kaudella 2014-15 muutaman pelin Iskun farmipelaajana LeKissä, ja kaudella 2016-17 hän oli Kisan sopimuspelaaja.

Viime kaudella Friberg pelasi Mestaruusliigassa Hurrikaani-Loimaassa. Alkukauden kovapommpuinen laitamies oli pelaamatta.

– Petteri on tervetullut lisä meille ja tuttu pelimies! Rosterimme on hieman kapea vaivojen ja armeijan takia. Petteri kävi tällä viikolla jo treeneissä joukkueen mukana. Hän on fyysisesti kovassa kunnossa, kertoo LeKin manageri Juha Raunio.

Friberg on viime vuodet toiminut naisten maajoukkueen fysiona, ja oli iso pala, kun maajoukkue selvitti tiensä upeasti EM-kisoihin.

Pelityyliltään Friberg on kovakätinen yleispelaaja, joka ei pelkää koviakaan riskejä. Hyppysyöttö on parhaimmillaan huima pommi.

Fribergin pelinumero ei ole vielä tiedossa. Tarkoitus on, että Petteri on LeKin kokoonpanossa jo viikon päästä sunnuntaina KyKy-kotipelissä.

PETTERI FRIBERGIN PELAAJAKORTTIYleispelaaja Petteri Friberg LeKiin loppukaudeksi

Kuva: Petteri Friberg LeKi-paidassa kaudella 2016-17. Kuva: Antti Raunio   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat