LeKin bensa loppui ottelupalloon – KyKy vei kaksi pistettä
20.1.2019 20:34 Uutiset / Pääsivusto

LeKin bensa loppui ottelupalloon – KyKy vei kaksi pistettä

Lempäälän Kisalla oli jo kolme ottelupalloa Kyyjärven Kykyn kaatamiseen viidennessä erässä, mutta tällä kertaa viimeinen niitti jäi iskemättä. KyKy vei Hakkarissa pelatun ottelun voiton ja kaksi pistettä erin 2-3 (25-19, 21-25, 25-17, 20-25, 14-16).

LeKi lähti peliin seitsikolla Kasimir Luostarinen, Anssi Vesanen, Kasper Pennanen, Tuomas Siirilä, Sten Kruuda, Teemu Koivunen ja Jyri Niemi. Kauden ensimmäisen pelinsä pelannut Petteri Friberg tuli useassa erässä kehiin ja pelasi todella vahvasti tehden kolme pistettäkin. Sauli Silpo tuli kesken pelin hakkuriksi ja Jukka Lehtikin kävi kentällä.

KyKy aloitti kuusikolla Martins Jansons, Tuomas Sillanpää, Aivars Petrusevics, Lauri Jylhä, Mikko Väliaho ja Keijo Lamminen ja liberoina Illia Liunenko ja Miro Rasinperä. Miko Kostamo kävi useassa erässä syöttämässä ja Aaro Keisanenkin kävi kehissä.

Peli sujui vuorotahtia, ja lopulta siitä muodostui todellinen klassikko. Kamppailussa nähtiin muutamia huikeita palloralleja. Etenkin torjuntapeli oli molemmilla hyvää ja KyKy temmelsi kuutospaikan hyökkäyksissä. Kaiken kaikkiaan aivan huipputasoinen 1-sarjapeli.

LeKi pääsi ottelupalloissa hyökkäämäänkin, mutta Tuomas Sillanpään syöttöputki ja Kisan hyökkäysvirheet käänsivät draaman vielä kertaalleen ympäri. Parhaina palkittiin Kisan Kruuda ja KyKyn passari Jansons. Parhaat pistemiehet olivat LeKin Pennanen 20 ja Kruuda 15, ja KyKyn Petrusevics 21 ja Jylhä 19.

Yleisöä oli 142, ja jännitystä todella riitti sen kuuluisan koko rahan edestä. LeKi jatkaa sarjassa kolmantena, KyKy nousi nyt kahden pisteen päähän. Sarjakärkeen on matkaa nyt seitsemän pistettä. LeKillä on jälleen vapaa viikonloppu, ja seuraava peli on Hakkarissa 2. helmikuuta, kun vastaan asettuu aivan LeKin kintereillä oleva TuTo.

LUE TARKEMPI OTTELURAPORTTI

Kuva: Antti Raunio


   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Syyskuu   »
Kategoriat