Infokirje keväälle 2019
27.12.2018 21:19 Uutiset / Harrastesäbä 2004-2006

INFOKIRJE LEKIN TYTTÖ- JA POIKASÄBÄRYHMILLE KEVÄT 2019

Tervetuloa mukaan Lempäälän Kisan kevään 2019 toimintaan!

Tuleva kevät alkaa Poika- ja Tyttösäbän osalta pian. Ensimmäinen kerta on torstaina 10.1. Tässä hieman perustietopakettia, mikä olisi hyvä tietää ennen harrastuksen alkamista.

Paikka: Poika- ja Tyttösäbä pidetään Ideapark Sportissa. Uudehko liikuntamaailma takaa loistavat olosuhteet salibandylle. Pukuhuoneet löytyvät urheiluareenan perältä. Sisääntulo on lähellä Keskusaukiota, entisen Catwalk-muotikadun paikalla.

Varustus: Varustuksena tulee olla sisäpelikengät, sisäliikuntavaatteet, oma maila ja juomapullo. Suojalaseja suosittelemme turvallisuuden vuoksi.

Ajankohta: Harjoitukset ovat Poika- ja Tyttösäbällä torstaisin. Tyttösäbä kello 17-18 pienellä kentällä. Tyttösäbässä kaikki ovat samassa ryhmässä, mutta harjoituksissa pyritään tekemään niin, että ikäryhmien mukaan tehdään asioita kahdessa pienemmässä porukassa.

Uusi ikäjako poikaryhmille

Poikasäbän ryhmien ikärakennetta on hieman syyskaudesta muutettu, jotta ryhmät saataisiin tasaisemmiksi.

Kevätkaudella ryhmien ikäjakauma on seuraavanlainen:
Poikien harrastesäbä 03-05 (syksyllä 01-04)
Poikasäbä 06-08 (syksyllä 05-07)
Poikasäbä 09-11 (syksyllä 08-11)

Jotta muutos olisi mukana jatkaville mahdollisimman helppo, syksyllä jo mukana olleet voivat pysyä samassa ryhmässä tai halutessaan liikkua, jos oma ikäluokka siirtyy toiseen ryhmään. Jos liikutte ikäluokan mukana toiseen ryhmään, ilmoitattehan siitä paluuviestillä niin saamme listat kuntoon.

Poikasäbän vuoro 06-08- ja 09-11-ryhmillä on torstaisin klo 18-19. Käytössä on molemmat kentät. Vanhempi ryhmä on pienellä ja nuorempien ryhmä isolla kentällä ryhmien koon vuoksi. Vanhin ryhmä Harrastesäbä 03-05 vuoro on torstaina klo. 17-18 isolla kentällä. Tyttösäbän vuoro on torstaisin klo. 17-18 pienellä kentällä.

Poika- ja Tyttösäbän ensimmäiset kerrat ovat torstaina 10.1. Syyskausi kestää 25.4. asti. Pyhäpäivinä eikä hiihtolomaviikolla ei ole harjoituksia.

Ohjaajat: Ryhmiä vetävät LeKin ohjaajat, joilla on kokemusta lasten ja nuorten ryhmien vetämisestä. Kauden aikana yhteydenpito tapahtuu enimmäkseen LeKin toimiston kautta, jota pitkin tieto kulkee vetäjiltä vanhemmille ja toisin päin, jos on tarvetta. Paras tapa olla yhteydessä vetäjiin on napata hihasta ennen tai jälkeen treenien.

Muuta: Ryhmät aloitetaan tasalta, joten koittakaa päästä paikalle muutamaa minuuttia ennen, jolloin ei mene turhaa aikaa odotteluun. Lisäksi otetaan kevätpuolella käytäntö, että paikalle tullessa lapsi käy ilmoittautumassa ohjaajalle, joka merkkaa hänet paikallaolevaksi, ja vasta sen jälkeen voi mennä kentälle. Tällä tapaa helpotetaan alkuhässäkkää. Jos tulette myöhässä, käykää nappaamassa vetäjää hihasta, että nyt tulin.

Kaikille iloista säbäkautta ja hauskaa pelaamisen iloa!

Terveisin

Lempäälän Kisan toimisto
info@leki.fi   
Lisää uutisia
Harrastesäbä 2004-2006
«  Lokakuu   »
Kategoriat