Tervetuloa ultimaten aloittelijavuorolle
17.9.2020 0:53 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Tervetuloa ultimatesyksyn ilmaisille aloittelijavuoroille!

Suomen menestynein junioriseura LeKi Ultimate etsii riveihinsä uusia tulevaisuuden tähtiä!

Sinä yläkouluikäinen tyttö tai poika, tule kokeilemaan ultimatea maksutta syksyn ja talven aloittelijavuoroille, joilla uusia pelaajia lajin saloihin ohjaavat maajoukkuetason pelaajat ja valmentajat.

Aloittelijavuoroa järjestetään 18.9. alkaen perjantaisin klo 16.00 - 17.00 Hakkarin liikuntahallissa. Tämän lisäksi toinen aloittelijavuoro käynnistyy 29.9. alkaen tiistaisin klo 16.00 - 17.30 Hakkarin liikuntahallissa. Mukaan tarvitset vain urheilulliset vaatteet, sisäpelikengät sekä vesipullon. Ja tietysti rutkasti iloista ja reipasta urheilumieltä!

Ultimate on kontaktiton laji, jossa ei ole lainkaan tuomareita, vaan peliä ohjaa pelaajien välinen kunnioitus sekä reilun pelin henki Spirit of The Game. LeKi Ultimaten historia ulottuu jo yli 20 vuoden taakse ja seura on 2000-luvulla kahminut toistakymmentä alle 20-vuotiaiden Suomen mestaruutta ja kasvattanut lukuisia juniori- ja A-maajoukkueiden runkopelaajia. Lisäksi seuran aikuisten edustusjoukkue on kaksinkertainen hallitseva suomenmestari.

Lisätietoja:

Juho Pulakka, juho.m.pulakka@gmail.com, p. 050 555 7485


   
Lisää uutisia
Ultimate
«  Toukokuu   »
Kategoriat