Tervetuloa ultimaten juniorivuorolle
UltimateJulkaistu: 23.10.2022 00.06

Tervetuloa ultimaten juniorivuorolle

Suomen menestynein junioriseura LeKi Ultimate etsii riveihinsä uusia tulevaisuuden tähtiä!

Sinä yläkouluikäinen tyttö/poika, tule kokeilemaan ultimatea maksutta syksyn ja talven juniorivuoroille, joilla uusia pelaajia lajin saloihin ohjaavat maajoukkuetason pelaajat ja valmentajat.

Vuoroa järjestetään 25.10. alkaen tiistaisin ja perjantaisin klo 16.00 - 17.30 Hakkarin liikuntahallissa. Vuorolle voi osallistua joko molempina päivinä tai vain toisena. Vuorolle voi tulla kokeilemaan täysin ilmaiseksi ja sitoutumatta koko talven ajaksi. Mukaan tarvitset vain urheilulliset vaatteet ja vesipullon. Ja tietysti rutkasti iloista ja reipasta urheilumieltä! Sisäpelikengät ovat suositeltavat, mutta ei missään nimessä pakolliset.

Ultimate on kontaktiton laji, jossa ei ole lainkaan tuomareita, vaan peliä ohjaa pelaajien välinen kunnioitus sekä reilun pelin henki Spirit of The Game. LeKi Ultimaten historia ulottuu jo yli 20 vuoden taakse ja seura on 2000-luvulla kahminut toistakymmentä alle 20-vuotiaiden Suomen mestaruutta ja kasvattanut lukuisia juniori- ja A-maajoukkueiden runkopelaajia. Lisäksi seuran aikuisten edustusjoukkue on voittanut 2010-luvun lopulla kolme Suomen mestaruutta.

Lisätietoja:

Juho Pulakka, juho.m.pulakka@gmail.com, p. 050 555 7485