Junior Ski Team

Lempäälän Kisan Junior Ski Team on seuran nuorten hiihtäjien kilpailupainotteinen ryhmä, johon siirrytään Mini Ski Teamistä kun ohjaajien määrittelemät edellytykset täyttyvät.

Ryhmässä hiihtämisen edellytyksenä on, että hiihtäjä on valmis edustamaan seuraa talven aikana viesteissä sekä kansallisissa kilpailuissa Hämeessä myös Lempäälän ulkopuolelle, kuten esim. Krista cupin osakilpailuissa.

Kilpailut ovat osa ryhmän toimintaa ja jotta pystymme tarjoamaan kaikille hiihtäjille selkeätä, laadukasta ja yhtenäistä harjoittelua on kilpailuihin osallistuminen edellytys ryhmässä toimimiselle.

Junior Ski Team toimii ympäri vuoden. Syys- ja talvikaudella yhteisharjoituksia pidetään kahdesti viikossa. Ryhmä päättää yhteisharjoituksien pitämisestä koulujen loma-aikoina erikseen. Syksyllä aikaisen lumiharjoittelun mahdollistaa Hakkarin tykkilumilatu.

Hiihtäjiltä ja perheiltä odotetaan sitoutumista ryhmän toimintaan sekä panosta yhteiseen tekemiseen mm. talkoiden ja kilpailuiden järjestämisen osalta.

Ryhmään siirrytään lähtökohtaisesti LeKi Mini Ski Teamistä. Muualta tulijat voivat hyvin tulla myös kokeilemaan, niin katsomme kumpi ryhmä on oikea aloittaa LeKi-hiihdon parissa.Valmennusmaksusta ja toiminnasta lisätietoja antaa Leki Junior Ski Teamin johtaja.

Valmennusmaksuun kuuluu mm. harjoitusmaksut, kilpailujen osallistumismaksut, osa leirien ja kilpailumatkojen kustannuksista. Kukin hankkii Skipassin/lisenssin itse. Sisaralennus hiihtokoulun alennusten mukaisesti.

Yhteyshenkilöt:

Samuli Kivistö, samuli.kivisto@gmail.com.

2019 Vuokatin leiri:


2018 Vuokatin leiri: