Mini Ski Team

Lempäälän Kisan Mini Ski Team on seuran ensimmäinen kilpailemisesta kiinnostuneiden ryhmä, johon siirrytään lähtökohtaisesti hiihtokoulusta kun seuraavat edellytykset hiihtäjällä täyttyvät:

- Hiihtäjä omaa perushiihtotaidot ja on valmis kehittymään hiihtäjänä
- Hiihtäjä on iältään vähintään M/N8-sarjaa. Kaudella 2023-2024 tämä tarkoittaa vuonna 2016 tai aiemmin syntyneitä.
- Hiihtäjä on valmis edustamaan seuraa talven aikana viesteissä

Tasovaatimuksia” ei hiihtäjille Mineissä aseteta, vaan ryhmään ovat tervetulleita kaikki hiihdossa kehittymään kiinnostuneet hiihtäjänalut. Kilpailuihin harjoitteleminen on osa ryhmän toimintaa ja harjoituksissa käydään läpi kilpailupäivää sekä kilpailutilanteita. Mini Ski Team toimii ympäri vuoden. Syys- ja talvikaudella yhteisharjoituksia pidetään kahdesti viikossa kun taas kesäaikaan harjoituksia pidetään vähemmän. Ryhmä päättää yhteisharjoituksien pitämisestä koulujen loma-aikoina erikseen. Syksyllä aikaisen lumiharjoittelun mahdollistaa Hakkarin tykkilumilatu. Mikäli haluaa opetella perushiihtotaitoja vielä lisää, voit harrastaa hiihtoa LeKin hiihtokoulussa josta löytyy eritasoisia ryhmiä monenikäiselle.

Tavoitteena on siirtyä ryhmästä aikanaan Junior Ski Teamiin kun ohjaajien määrittelemät edellytykset täyttyvät.

Hiihtäjiltä ja perheiltä odotetaan sitoutumista ryhmän toimintaan sekä panosta yhteiseen tekemiseen mm. talkoiden ja kilpailuiden järjestämisen osalta.

Ryhmään siirrytään lähtökohtaisesti LeKi-hiihdon hiihtokoulusta. Muualta tulijat voivat hyvin tulla myös kokeilemaan menoa.

Valmennusmaksusta ja toiminnasta lisätietoja antaa ryhmän yhteyshenkilöt.

Valmennusmaksuun kuuluu mm. harjoitusmaksut, kilpailujen osallistumismaksut, osa leirien ja kilpailumatkojen kustannuksista. Kukin hankkii Skipassin/lisenssin itse. Sisaralennus hiihtokoulun alennusten mukaisesti.

Yhteyshenkilöt:

Hanna-Mari Siivonen, hanna-mari.siivonen@fimnet.fi. Samuli Kivistö, samuli.kivisto(at)gmail.com.

2018 kevätretki Kaitajärvelle: