Kauden 2020-2021 hiihtoasujen sovitus 14.9 ja tilaukset viimeistään 30.9.2020
29.8.2017 18:18 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kauden 2020-2021 hiihtoasujen sovitus ja tilaukset

LeKi:n hiihtoasujen toimittajana jatkaa monivuotinen yhteistyökumppanimme Noname, ja esim. lämmittelyasu on tuttu laadukas malli Elite. Hiihtoasujen kuosit säilyvät pääosin ennallaan. Ainoastaan kilpahiihtoasun housujen alaosaan on lisätty vaaleansinisen osuutta. Uutuutena mallistossa on myös yksiosainen kilpahiihtoasu (haalari). Värit ovat siis edelleen tutut Leki-hiihdon värit (tummansininen, vaaleansininen, punainen ja valkoinen). LeKi-hiihdon asumallistoon kuuluvat: Kilpa-asu (yksi- ja kaksiosainen), lämmittelyasu, liivi, pipo ja panta. Asuja voivat tilata kaikki halukkaat. Clubshopissa on hiihtoasujen lisäksi ostettavissa myös LeKi-hiihdon korkealaatuinen tekninen t-paita (clubsop-valikoima täydentyy viimeistääm vkon 37 aikana) ja valikoima Noname-malliston varastotuotteita. Asujen yhteistyökumppaneiden logot päivitetään vielä myöhemmin.

Malliasujen sovitustilaisuus pidetään maanantaina 14.9.2019 klo. 17.30-19.00 Hakkarissa (hiekkakentän ja jäähallin vieressä Sinisellä kopilla). Asuja on mahdollista sovittaa tietysti myös ottamalla yhteyttä henkilöihin, joilla tiedätte olleen ko. asuja.

Tilaukset tehdään sähköisesti Nonamen Clubshopissa ja maksetaan järjestelmän kautta. Clubshop sulkeutuu 30.9.2020 klo. 23.59. Sovitustilaisuudessa annetaan tarvittaessa myös opastusta Nonamen Clubshopin käytöstä.

Hinnat löytyvät Nonamen Clubshop verkkokaupasta. Voit tiedustella niitä myös yhteyshenkilöltä.

Seura-asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti:

Klikkaa osoitteeseen:
https://clubshop.nonamesport.com/fi/
1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Tee itsellesi käyttäjätunnus ja salasana. Jos olet jo aiemmin tunnukset luonut niin tunnksia ei tarvitse luoda uudestaan vaan samat käyvät.

2. Kirjaudu clubshoppiin seuran koodilla. Seuran koodin saat sovitustilaisuudessa tai kysymällä sen yhteyshenkilöltä (viesti, soitto, sposti). Täytä kirjautumisvaiheessa oma käyttäjätunnuksesi, oma salasanasi ja sitten seuran salasana.

3. Kirjautumisen jälkeen pääset "My account"- sivulle, missä voit tarkistaa ja päivittää omia tietojasi.

4. Klikkaa "kaikki tuotteet/tuotteet" niin pääset eteenpäin ja seuran tuotteisiin. Klikkaa siitä niin pääset seuran clubshoppiin. Valitse tuotteet, koot ja määrät ja etene maksuun.

5. "Maksa tilauksesi" -toiminnon jälkeen valitse maksutapasi

6. Maksettuasi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. HUOM! Clubshop-järjestelmässä pitää maksaa, että tilaus menee läpi. Valitsemalla Klarna- maksun saat halutessasi maksuaikaa.

7. Seuran tuotteet lähetetään seuran asuhoitajalle niiden valmistuttua. Asuhoitaja jakaa tuotteet seuralaisille tilauksen valmistuttua. Arviolta marraskuun lopussa.

Lisätietoja tarvittaessa seuran puolesta Pekka Lampén tai Nonamelta Kari Arponen, kari.arponen(at)nonamesport.com tai
puhelin 040 5527 988.

Tiedustelut (asuhoitaja) Pekka Lampén puh. 040-581 5957 tai pekka.lampen(at)elisanet.fi


   
Lisää uutisia
Hiihto
Kategoriat