Hiihtoliitto noteeraasi LeKin kympin arvoiseksi
5.5.2019 22:46 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Hiihtoliitto noteeraasi LeKin kympin arvoiseksi

Lempäälän Kisa laskettelee edelleen suomalaisen hiihdon kärkikastissa. Kauden 2018-19 toimintaa ja menestystä monelta taholta mittaavassa Hiihtoliiton seuraluokittelussa LeKi hiihto oli nyt 10!

Kahtena edellistavena LeKi oli 7. Koko tämän vuosikymmenen ajan seura on sijoittunut 20:n joukkoon. 20 maan parasta hiihtoseuraa nimetään valioseuroiksi.

Muutama vuosi sitten LeKi hiihto nousi Hämeen hiihtopiirin ykköseksi. Niin nytkin, sillä Hämeenlinnan Hiihtoseura, Valkeakosken Haka ja Tampereen Pyrintö olivat peräkkäin sijoilla 21-23. Ylöjärven Ryhti oli 27.

Parhaiksi seuroiksi pisteytettiin tällä kertaa Ski Jyväskylä, Oulun Hiihtoseura ja Espoon Hiihtoseura melko pienin pisteroin.

LeKi:n pisteista puolet kertyi nuorisotoiminnasta, yli kolmannes huippuhiihdosta, loput harrasteliikunnaksi nimetystä hiihdosta. Viime mainittuun luetaan veteraanien henkilökohtaiset SM -hiihdot ja piirikunnalliset kilpailut sekä masssahiihdot.

Hiihtoseurojen toiminta ja menestys pisteytetään 16 sarakkeeseen. LeKi oli suurinpiirtein ”kympin arvoinen” läpi linjan. Yli 16 -vuotiaitten nuorten sarakkeissa LeKi sijoittui vaatimattomasti, mutta kansallisten kilpailujen järjestäjänä LeKi oli toiseksi paras.

LeKi -hiihtäjien ja kaikkien toimintaan osallistuneiden kannattaa kiitellä itseään!

Ohessa linkki tuloksiin:

https://www.hiihtoliitto.fi/uutiset/ski-jyvaskyla-ja-lahden-hiihtoseura-seuraluokittelujen-parhaat-seurapalkinnot-jaettiin-hiihtoliiton-seuraneuvottelupaivilla/

Kuvat:


LeKi sai mukavasti luokittelupisteitä kansallisten kilpailujen järjestämisestä. Tässä meneillään helmikuun kansalliset. Luokittelupisteitä kartuttanut Sanni Alatalo voitti ja isä Petri huolsi.


Ilmoitustaulu heijastelee LeKi:n vilkasta hiihtotalvea.


   
Lisää uutisia
Hiihto
«  Tammikuu   »
Kategoriat