Hakkarissa kilpahiihtoa sunnuntaina
2.12.2019 19:35 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Hakkarissa kilpahiihtoa sunnuntaina

Lempäälässä alkaa hiihdon kilpakausi ensi sunnuntaina eli 8. joulukuuta Hakkarin tykkilumiladulla. Tämä kansallinen kilpailu on järjestetty säännöllisesti vuoden 2009 marraskuusta lähtien.

1 300 metrin pitinen latu on varattu kilpailulle klo 9-15. Koska kilpailu viedään läpi vapaalla hiihtotavalla, niin siellä ei ole koko päivänä perinteisen latua. Muulloin Hakkarissa on myös perinteisen latu.

Osallistujamäärän tietää vasta torstai-iltana, jolloin ilmoittautuminen päättyy. Sarjoja on välillä 8 v - 75 v. Lähtö ja maali sijaitsevat hiekkakentällä, pukuhuoneet urheilukentällä.

Rata on kestänyt sateet kohtuullisesti joskin hieman kaventunut. Hiihtäjät niin Lempäälästä ja muualta ovat kiittäneet mahdollisuudesta harjoitella ja kuntoilla hiihtäen. Kilpailupäiväksi on luvassa hiihtäjille ja katsojille sopivaa pikkupakkasta.

Laatupohjiin Hakkarista Kuljuun ja Pirkkalaan on tiivistetty ohut lumikerros. Matti Urvanta pohjasi myös Sääksjärven pikkuladun ja Rantalan reitin.

Vapaan hiihtoon kelvollinen rata vaatii vielä lisälunta. Perinteisen ladun teko edellyttää paikasta riippuen 15-20 sentin lumikerrosta. Lempäälän kunnan latupalvelu mSki näyttää päivittäin latutietoja.

Kilpailusivut:

http://www.kilpailut.lekihiihto.fi/kilpailusivut/t...

Kilpailun ennakkomateriaali:

Kilpailuohjelma 8.12.2019.pdf

Ohjeita kilpailijoille 2019.pdf

Tykkilumilatu kartalla.pdf


   
Lisää uutisia
Hiihto
«  Tammikuu   »
Kategoriat