LeKi hiihdon kesäasumallisto. Tilaukset viimeistään 10.6.2020
27.5.2020 19:35 Uutiset / Jaoston pääsivusto

LeKi hiihdolle on suunniteltu kesäasumallistoon seuran omalla designilla (sama kuin talven lämmittlelyasu, mutta valkoisen värin osuutta lisätty.) laadukas tekninen t-paita sekä treenitakki. Malliston kuvat ja tuotteiden hinnat on nähtävissä clubshopissa. Tuotteet on tilattavissa yhteistyökumppanimme Nonamen Clubshop-verkkokaupasta. Verkkokaupassa on myös muita kesäharjoituksiin sopivia ns. varastotuotteita erikoishinnoin.

Seura-asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti:

Klikkaa osoitteeseen:
https://clubshop.nonamesport.com/fi/
1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Jos olet jo aiemmin tunnukset luonut niin tunnksia ei tarvitse luoda uudestaan vaan samat käyvät.
2. Kun olet luonut tunnukset ja oman tilin, kirjaudu clubshoppiin (oma käyttäjätunnus, salasana) + seuran koodilla. Kysy seuran koodi yhteyshenkilöltä (viesti, soitto, sähköposti).

3. Sitten kun on kirjautunut niin tulee "My account" sivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa

4. Siinä sitten valitsee tuotteet, koot ja määrät ja etenee pikkuhiljaa maksuun
5. Kun on päässyt maksuun (kts. "Maksa tilauksesi" ) niin voi valita maksutapoja. Klarna, verkkomaksu tai kortti.
6. Kun on maksanut niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Uudessa Clubshop järjestelmässä pitää maksaa, että tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki-/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin asiakas saa maksuaikaa tilaukselleen.
7. Seuran tuotteet ovat valmiina heinäkuun alkupuolella ja lähetetty seuralle.

Tilaukset viimeistään keskiviikkona 10.6.2020. Kauppa sulkeutuu KE 10.6. klo 23.59.

Jos teille tulee kysyttävää tai jostain syystä tilauksen teossa tulisi vaikeuksia, niin silloin yhteys seurassa pekka.lampen(at)elisanet.fi tai, puh 040 581 5957. Yhteistyökumppanin puolelta kari.arponen(at)nonamesport.com tai puhelin 040 5527 988.

t Pekka Lampén   
Lisää uutisia
Hiihto
«  Joulukuu   »
Kategoriat