LeKi hiihdon kesäasumallisto. Tilaukset viimeistään 20.5.2021
27.5.2020 19:35 Uutiset / Jaoston pääsivusto

LeKi hiihdon kesäasumalliston tuotteet seuran omalla designilla (sama kuin talven lämmittlelyasu, mutta valkoisen värin osuutta lisätty.) laadukas tekninen t-paita sekä treenitakki ovat nyt saatavilla Nonamen Clubshopoissa. Verkkokaupassa on myös muita kesäharjoituksiin sopivia ns. varastotuotteita erikoishinnoin.

Seura-asujen tilaaminen tapahtuu seuraavasti:

Klikkaa osoitteeseen:
https://clubshop.nonamesport.com/fi/

1. Luo oma tili seuraamalla ohjeita. Eli jokainen tekee itselleen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Toki jos on jo ennen tilannut, niin näitä tunnusta ja salasanaa ei tietenkään tarvitse luoda uudestaan vaan samat käyvät.
2. Kun on luonut oman tilin niin voi kirjautua clubshoppiin seuran koodilla. Eli täyttää kirjautumisvaiheessa käyttäjätunnuksensa, oman salasanan ja sitten seuran koodin. Seuran koodin voit kysyä seuran yhteyshenkilöltä. Se jaetaan myös harjoitusryhmiin (vast) kuuluville.
3. Sitten kun on kirjautunut niin tulee ”My account” sivulle mistä voi tarkistaa ja päivittää omia tietoja myös jatkossa
4. Siinä sitten valitsee tuotteet, koot ja määrät ja etenee pikkuhiljaa maksuun

5. Kun on päässyt maksuun (kts. ”Maksa tilauksesi” ) niin voi valita maksutapoja. Klarna, verkkomaksu tai kortilla.

6. Kun on maksanut niin saa tilausvahvistuksen sähköpostiin. Uudessa Clubshop järjestelmässä pitää maksaa että tilaus menee läpi. Toki voi valita pankki/luottokortin sijaan esim. Klarna maksun, jolloin asiakas saa maksuaikaa tilaukselleen.
7. Seuran tuotteet ovat valmiina heinäkuun alkupuolella ja lähetetty seuralle.

Tilaukset siis viimeistään torstaina 20.5.klo. 23.59!

Jos teille tulee kysyttävää tai jostain syystä tilauksen teossa tulisi vaikeuksia, niin silloin yhteys seurassa pekka.lampen(at)elisanet.fi, puhelin 040 581 5957 tai yhteistyökumppanin puolelta kari.arponen(at)nonamesport.com tai puhelin 040 5527 988.

t Pekka Lampén   
Lisää uutisia
Hiihto
Kategoriat