Lekiläisillä menestystä ja hyviä hiihtoja kilpailuissa alkukaudella
HiihtoJulkaistu: 24.01.2024 14.09

Lekiläisillä menestystä ja hyviä hiihtoja kilpailuissa alkukaudella

Hiihtokilpailukausi on lekiläisillä alkanut vauhdikkaasti ja osallistuminen kilpailuihin on ollut aktiivista myös joulukuun kotikisojen lisäksi. Tänä talvena monet mineistä ja junnuista kilpailevat vuotta vanhempien kanssa samassa sarjassa, joten podiumpaikat ovat tiukemmassa. Menestystä ja hyviä sijoituksia on kuitenkin tullut paljon.

M18-sarjassa Akseli Pesu ja Antti Urvanta ovat tehneet vakuuttavia hiihtoja. Akselilla alkukaudelta 1. sija Hämeenlinnassa, 2. sija Hollolasta, 3. sija Tampereen Pyrinnön sprintissä ja perinteisen kympiltä sekä 4. sija Vuokatin marraskuun kilpailuista. Antilla 3. sija Hollolasta, 4. sija Imatralta ja 6. sija Vuokatista ja Tampereelta.

M16-sarjassa Eero Siivoselle 2. sija Jyväskylässä, Valkeakoskella ja Vantaalla, 3. sija Maaningalla sekä 5. sija Hämeenlinnassa. Samassa sarjassa Joonas Kolehmaiselle Jyväskylässä 3. sija

M14-sarjassa Saku Revolle sekä Tampereella että Maaningalla 6. sija.

M12-sarjassa Eino Lattuselle Tampereella 1. sija sprintissä ja 3. sija perinteisen kilpailussa, Lauri Tarhoselle 1. sija Valkeakoskella, 4. sija Tampereella sekä 5. sija Hämeenlinnassa ja Tampereella sekä Arttu Ylilehdolle 5. sija Tampereella.

N14-sarjassa Anni Siivoselle 1.sija Valkeakoskella, 2. sija Vantaalla, 4. sija Maaningalla, 5. sija Tampereella ja 6. sija Hämeenlinnassa.

N12-sarjassa Aino Siivoselle 4. sija Valkeakoskella, 5.sija Tampereella sekä sprintin että perinteisen kilpailussa sekä Maaningalla ja 6. sija Hämeenlinnassa.

Aikuisten sarjoissa menestystä on tullut M45-sarjassa Markus Välimäelle 2. sija Hollolassa ja 4. sija Hämeenlinnassa sekä Ville Revolle 1. sija Maaningalla ja M35-sarjassa Arto Hakalalle 1. sija Hollolassa.

Onnea kaikille upeista hiihdoista ja tsemppiä tuleviin kilpailuihin kaikille LeKi-hiihdon hiihtäjille