Ilmoittautuminen Liikuntaleirille 2019

Ilmoittautuminen Lempäälän Kisan huimalla Liikuntaleirille kesäksi 2019 on nyt auki! Leiri pidetään Hakkarin alueella koulujen ensimmäisellä kesälomaviikolla 3.-7. kesäkuuta Leiripäivät ovat klo 9-17. Leiri tarkoitettu alakouluikäisille lapsille.

Leirillä on luvassa erilaisia lajeja, leikkejä, pelejä ja monipuolista tekemistä. Tärkeintä on hyvä mieli, liikkumisen tuoma ilo ja kaverit. Rentoa leirielämää osaavien ohjaajien valvoessa ja neuvoessa.

Leirillä on muun muassa teemapäivä erilaisten liikunta- ja tehtävärastien parissa, rantapäivä Lempäälän uimalassa, lajipäivä jossa eri urheilulajeja ja Ideapark-päivä, jolloin olemme Ideapark Sportissa ja Zones by Särkänniemi -sisähuvipuistossa. Lajeina leirillä on muun muassa pesäpallo, jalkapallo, suunnistus, voimistelu, lentopallo, koripallo, tennis, salibandy ja monia muita. Myös hieman erikoisempia lajeja on tarkoitus kokeilla mahdollisuuksien mukaan.

Mahdollisuus on myös yöleiriin, joka toteutuu kymmenellä yöpyjällä. Yöleiriläisille on päivällinen, iltapala, aamupala, iltaisin ohjattua toimintaa ja majoitus Hakkarin Viipale-koululla.

Päiväleirin hinta on 160 €, yöieirin hinta puolestaan 230 €. Päiväleiriläisillä on myös mahdollisuus aamupalaan joka aamu (ei maanantai) klo. 8 alkaen 25 € hinnalla.

Katso tarkempi esittely ja viime vuoden leirivideo Liikuntaleiri-sivulta

Lähde siis mukaan kesän upeimmalle leirille Hakkarin upeisiin maisemiin ja olosuhteisiin.

Lapsen nimi
Syntymävuosi
Huoltajan nimi
Huoltajan sähköposti
Huoltajan puhelinnumero
Toisen huoltajan yhteystiedot (halutessa, ei pakollinen)
Leirimuoto
Aamupala lapselle (ei koske yöleiriläisiä)
Allergiat/ruoka-aineallegiat?
Millainen uimataito (rantapäivää varten)
Terveisiä ohjaajille/huomioitavaa
Annan LeKi ry:lle luvan julkaista leirikuvia/videota, jossa huollettavani näkyy.
Annan suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn sekä suostumuksen seuran lähettämien sähköpostien, tiedotus- ja markkinointiviestien vastaanottamiseen.
Tämä suostumus on edellytys osallistumiseen Lempäälän Kisa ry:n toimintaan.
Suostumus

Syötä vieressä näkyvät numerot
 


    Huom. et voi tallentaa tietoja, koska tätä lomaketta ei ole vielä julkaistu.
Lempäälän Kisa ry