" Seuran tarkoitus on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi huippu-, kilpa- tai kuntourheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti" (seuran säännöt 2 §)"

Lempäälän Kisa on vuonna 1904 perustettu yleisseura. Jaostoja seuralla on tällä hetkellä viisi (hiihto, salibandy, painonnosto, ultimate, pesäpallo).

Jäsenmaksun maksaneita jäseniä on tällä hetkellä noin 1400.

Kisa järjestää jaostojen toiminnan ohella monenlaista aktiviteettia kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille. Koko seuran yhteinen suurtapahtuma on massajuoksutapahtuma Ideapark-juoksu. Lapsille löytyy monenlaista aktiviteettia liikuntakoulun, cheerleadingin, tyttö- ja poikasäbän, pesiskoulun kesäisen liikuntaleirin osalta. LeKi järjestää vuosittain myös muun muassa aikuisille juoksukoulua sekä kesäisin pesishöntsäilyä. Kisan valikoimista löytyy myös yritysten liikunta- ja hyvinvointipalvelut (lue TyKy-toiminta).

Kaiken kaikkiaan Lempäälän Kisa suurena lempääläisenä yleisseurana pyrkii arvojensa mukaisesti liikuttamaan kuntalaisia iästä ja kunnosta riippumatta.