Esittely
Ottelutilastot
LeKi - Pälkäneen Luja-Lukko
2017-2018 - Miehet - Harjoitusottelu
Klo 17:45 Hakkarin liikuntahalli
15
Elo

Ennakkoinfo


Kauden ensimmäinen harjoitusottelu, vastassa legendaarinen 2-sarjajoukkue Pälkäneen Luja-Lukko.

Ennakko: LeKi-Pälkäneen Luja-Lukko harjoituspeli


Mitä: kauden 2018-19 ensimmäinen harjoituspeli LeKi-Pälkäneen Luja-Lukko

Missä: Hakkarin liikuntahalli

Milloin: keskiviikkona 15.8.2018 klo. 17.45

Taas se alkaa! Nimittäin lentopallo-ottelut Hakkarin urheilupyhätössä. Vastassa on viime kauden avauspelistä tuttu Pälkäneen Luja-Lukko, joka pelaa tulevalla kaudella 2-sarjaa. Ottelu on tarkoitus aloittaa noin klo. 17.45, mutta aika voi muuttua riippuen kuinka joukkueet saavat lämmön päälle. Kello 17 päästään saliin.

LeKi on harjoitellut heinäkuun lopusta asti, ja nyt on käynnissä kolmas treeniviikko. Pälkäne-peli aloittaa pre seasonin harjoituspelit, joka valmistaa joukkueen 15.9. eli tasan kuukauden päästä alkavaan 1-sarjaan.

LeKin joukkue on uusiutunut viime kaudesta jonkin verran, etenkin yleispelaajapuolella on uusia pelimiehiä. Pälkäne-pelissä eivät kaikki ringin pelaajat ole vielä mukana. LeKi-debyyttinsä tulevat tekemään ainakin Jyri Niemi, Tuomas Siirilä, Teemu Koivunen ja Kasper Pennanen, elleivät sairaudet tai loukkaantumiset muuta viime hetkellä suunnitelmia.

LeKin kanssa ovat harjoitelleet farmijoukkue Jyryn passarit Jonne Haavisto ja Saku Tuomivaara. Haavisto on vanha tuttu ja Tuomivaara erittäin lupaava nuori pelimies. Myös kokeneempi yllätysnimi nähdään LeKin passariosastolla keskiviikkona.

Luja-Lukon joukkue on hyvin pysynyt kasassa viime kaudesta. Viime kaudella sekä LeKissä että Lukossa farmissa pelannut Tomi Perkiö on LeKi-paidassa keskiviikkona. Luja-Lukolta löytyy paljon nuoria ja taitavia pelaajia, kuten Akseli Viitala, Ville Järnvall ja Joni Sokka.

Ottelusta tulee varmasti niin sanotusti klassinen harjoituspeli, etenkin kun se on molemmille kauden ensimmäinen. Pelipaikkoja ja rotaatioita kokeillaan ja kierrätetään, ja yhteispelin ensimmäisiä säveliä haetaan.

Tule paikalle aistimaan tunnelmaa!

LeKi aloitti harkkapelit voitolla Pälkäneestä


LeKi aloitti harjoituspelit Hakkarissa Pälkäneen Luja-Lukkoa vastaan. Ottelu päättyi LeKin 5-0 (25-19, 25-15, 25-21 25-18, 28-26) voittoon.

LeKillä pelasivat passareina Jonne Haavisto ja Saku Tuomivaara, yleispelaajina Sauli Silpo, Tomi Perkiö ja Kasper Pennanen, hakkurina Anssi Vesanen, keskipelaajina Sten Kruuda, Teemu Koivunen ja OP Palomäki ja liberona Jyri Niemi.

LeKi lähti peliin seitsikolla Haavisto, Kruuda, Koivunen, Vesanen, Silpo, Perkiö ja Niemi. Jokainen pelaaja sai pelata useamman erän. Koivunen kokeili hakkurin tonttia, Perkiö pelasi muutaman erän Pälkäneen puolella ja ensimmäistä kertaa LeKin mukana ollut Pennanen sai ensi kosketuksensa uusiin miehiin. Jyryn passarina pelaava Tuomivaara pelasi myös useamman erän lupaavin ottein. Pälkäneen puolella pelasi LeKin sopimuspelaaja Niilo Nurmi.

LeKi ja Luja-Lukko kokeilivat joka erässä hieman erilaisia kokoonpanoja, ja pelissä oli ensimmäiselle harjoituspelille tyypillisiä virheitä ja hakemista. Myös positiivisia signaaleita tuli paljon. LeKi-debyyttinsä tekivät Tuomivaara, Koivunen, Niemi ja Pennanen.

Luja-Lukko antoi hyvän ja laadukkaan vastuksen. Pälkäneläiset pelasivat ensi kertaa uuden valmentajansa Heikki Kososen johdolla, ja saivat myös omille uusille miehilleen peliaikaa. Etenkin pälkäneläisten vahvat syötöt ja käsistälyönnit saivat lekiläiset ajoittain vaikeuksiin. Ottelu kiinnosti myös paikallista lentopalloyleisöä, paikalla oli 30 kiinnostunutta seuraajaa.

LeKin harjoituskausi jatkuu ensi viikon keskiviikkona. Silloin Hakkariin saapuu Akaa-Volley. Peli alkaa kello 17.45.

Pelaaja-asioista: Tällä hetkellä Joni Siermalan työtilanne siviilipuolella on sellainen, että se ei mahdollista pelaamista ja harjoittelua. Jonin tilannetta seuraillaan kauden edetessä, onko paluu joukkueeseen mahdollista. OP Palomäki treenaa LeKin mukana ehtimisens mukaan. Saku Tuomivaara ja Jonne Haavisto ovat treenanneet LeKin mukana passareina Jyryn pelaajina, ja farmisopimus mahdollistaa pelaajien liikkumisen kauden aikana. Heidän tilanne ja tarve katsotaan aina pelikohtaisesti.

Kuvia Luja-Lukko-pelistä. LeKi pelasi punaisissa harjoituspaidoissa, mutta tulevan kauden peliasun väritys ei sentään mene punaisen puolelle.


Kuvat: Antti Raunio

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat