Seuran esittely

" Seuran tarkoitus on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi huippu-, kilpa- tai kuntourheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti" (seuran säännöt 2 §)"

Lempäälän Kisa on vuonna 1904 perustettu yleisseura. Jaostoja seuralla on tällä hetkellä seitsemän (hiihto, kuntoilu, lentopallo,salibandy, painonnosto, ultimate & disc golf sekä judo).

Jäsenmaksun maksaneita jäseniä on tällä hetkellä noin 1700.

Kisa järjestää jaostojen toiminnan ohella monenlaista aktiviteettia kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille. Koko seruan yhteinen suurtapahtuma on massajuoksutapahtuma Ideapark-juoksu. Lapsille löytyy monenlaista aktiviteettia liikuntakoulun, tyttö- ja poikasäbän, pesiskoulun kesäisen liikuntaleirin osalta. LeKi järjestää vuosittain myös muun muassa aikuisille juoksukoulua sekä kesäisin pesishöntsäilyä. Kisan valikoimista löytyy myös yritysten liikunta- ja hyvinvointipalvelut (lue TyKy-toiminta) sekä personal trainer -palvelu henkilökohtaista kuntovalmennusta haluaville.

Kaiken kaikkiaan Lempäälän Kisa suurena lempääläläisenä yleisseurana pyrkii arvojensa mukaisesti liikuttamaan kuntalaisia iästä ja kunnosta riippumatta.


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat