Lentis-legenda Anssi Vesanen jatkaa LeKi-paidassa
18.7.2018 9:18 Uutiset / Seuran pääsivusto

Lentis-legenda Anssi Vesanen jatkaa LeKi-paidassa

Lempäälän Kisa ja hakkuri Anssi Vesanen ovat sopineet vuoden pituisesta jatkosopimuksesta. Viime kaudella LeKin lisäksi uransa uutta huippua elävä Vesanen pelasi VaLePan paidassa myös Mestarien liigaa ja voitti SM-kultaa. Tuleva kausi on Vesaselle kuudes LeKin riveissä.

– Anssi on lempääläiselle edustuslentopallolle tärkeimpiä palasia: kaikki tuntevat hänet ja hänen meriittinsä. Anssin jatko on upea asia! LeKi-manageri Juha Raunio tiivisti.

– Nesteen kahvipöydissä ja Villihanhen terassilla kaikki ovat kysyneet samaa asiaa: pelaako Anssi? Nyt voimme sanoa: Kyllä pelaa, Raunio iloitsee!

38-vuotiaan Vesasen kohdalla puhutaan supertähdestä 1-sarjatasolle. Taskussa on 13 SM-mitalia ja noin 600 liigapeliä. Pelipaikan vaihdos hakkuriksi toi Anssille vielä uuden nousun huipulle, kun useana vuotena hän on farmipelaajana auttanut VaLePaa.

Viime kaudella Anssi pelasi marraskuusta asti kahdessa joukkueessa, kun hän urakoi lähes kaikki LeKin ja VaLePan ottelut. Sesonki huipentui Mestarien liigan lohkovaiheen esiitymisiin ja Suomen mestaruuteen.

– Kevät oli raskas, kun oli niin paljon ohjelmaa ja pelejä. Vähän aikaa piti puhaltaa ulos kevään rasituksia, Anssi Vesanen taustoittaa jatkopäätöksen venymistä.

– Hyvän oloinen ryhmä on taas meillä kasassa, joten kyllähän sitä vuosi vielä mukana ollaan!

Vesasen sopimuksen jälkeen LeKillä on13 pelaajaa, kun Olli-Pekka Palomäen sopimus purettiin.

Tulevan kauden kausikortit tulevat myyntiin tulevana lauantaina Kuokkalankosken markkinoilla. LeKi-lentiksen myyntiryhmä on paikalla klo. 10-12 LeKin Mestis-joukkueen pisteellä. Kausikortin hinta on 70 €, johon sisältyvät kaikki 12 runkosarjan kotipeliä, Suomen Cupin kotipelit ja harjoituspelit. Markkinatarjouksena on kausikortti + uusi LeKi t-paita hintaan 80 €.

11Anssi

Artikkelin pääkuva: Marko Panu
Anssi Vesasen kuva: Jani Huurne


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat