Pistetili auki – Hurmos voitti viisieräisen jännärin
17.9.2018 13:58 Uutiset / Seuran pääsivusto

Pistetili auki – Hurmos voitti viisieräisen jännärin

LeKi avasi heti pistepussinsa, kun avauspelistä tuli yksi pinna Karelian Hurmoksen ollessa parempi 3-2 (19-25, 25-21, 28-30, -25-14, 15-10). Voittokaan ei ollut kaukana, mutta vielä ei LeKin nuorentuneen joukkueen kantti riittänyt pelin kääntämiseen.

– Tasaisuudesta tässä on lopulta kyse. Peli ailahteli. Olen kyllä kaikkineen tyytyväinen peliin, ja etenkin uusien kavereiden debyytit menivät hyvin. Kasper Pennanen oli jopa erittäin hyvä, LeKin päävalmentaja Tapani Nyström tuumi pelin jälkeen.

LeKi lähti avauksella Kasimir Luostarinen p, Kasper Pennanen ja Tuomas Siirilä yp, Sten Kruuda ja Aatu Pöllänen (Akaan farmipelaaja) kt, Teemu Koivunen h ja Jyri Niemi. Anssi Vesanen ja Teemu Uusitalo puuttuivat Kisalta.

Hurmos aloitti Tuomas Karjalainen p, Teemu Silventoinen ja Mikko Räsänen yp, Fred Musoni ja Mikko Suomalainen kt, Ville Louhela h ja Ville-Erik Tarkiainen lib. Pelin edetessä Jeff Sprayberry korvasi Silventoisen.

Yleisö oli löytänyt paikalle mukavasti, kaikkiaan 187. Katsojia hellittiin etenkin kolmannessa erässä, jossa mentiin jatkopalloille. Kisa tuli jo Hurmoksen eröpallosta kiinni ja lopulta ohi.

– Tosi vaihtelevaa peliä molemmilla. Oli taas vähän ekstraa, kun sarjapelit alkoivat, ja taisi jännitystäkin olla ilmassa. Kaikkiaan peli on mielestäni valmiimpaa kuin tähän aikaa vuosi sitten, Kisan parhaana palkittu Kasimir Luostarinen pohti.

Tarkemmin ottelun tapahtumista otteluraportissa.

LeKin kausi jatkuu viikon päästä sunnuntaina, kun matka käy Turkuun TuTo Volleyn vieraaksi.

OTTELURAPORTTI

OTTELUSIVU

OTTELUTILASTOT LENTOPALLOLIITON SIVULLA

Ennen peliä palkittiin LeKin uudet pelipaidat suunnitelleet Katariina Lähde ja Hanne Ruuna.
Ennen peliä palkittiin LeKin uudet pelipaidat suunnitelleet Katariina Lähde ja Hanne Ruuna.
LeKin uudet pelishortsit lahjoitti Lions Club Lempäälä Kanava.
LeKin uudet pelishortsit lahjoitti Lions Club Lempäälä Kanava.

Kuvat: Antti Raunio


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat