LeKin Veli-Matti Karinkanta tuomaroimassa judon MM-kisoissa
10.10.2018 18:19 Uutiset / Seuran pääsivusto

LeKin Veli-Matti Karinkanta tuomaroimassa judon MM-kisoissa

Lempäälän Kisan judojaoston puheenjohtaja, seuran johtokunnan jäsen ja judon päävalmentaja Veli-Matti Karinkanta saavutti jälleen upean merkkipaalun judotuomarin urallaan. Karinkanta pääsi tuomitsemaan judon MM-kilpailuissa 20.-27. syyskuuta. MM-kisat tuomarina olivat Karinkannalle uran toiset.

MM-kisat oteltiin Azerbaidzhanin Bakussa. Karinkanta kuului turnauksen parhaisiin tuomareihin, siitä osoituksena parhaat pisteet eurooppalaisista tuomareista ja hän oli finaalituomareiden joukossa kilpailun jokaisena päivänä ollen matto- ja pöytätuomarina useissa mitali- ja kultamitaliotteluissa. Tuomarointiviikon huippuhetkinä olivat yksilökisan N-70 kg Col-Mar pronssiottelun ja joukkuekilpailun Aze-Rus pronssiottelun kahden kamppailun (M-73 ja N-70) mattotuomaroinnit.

Karinkanta tähtää kansainvälisellä tuomariurallaan Tokion olympialaisiin 2020. Hyvien arviointien myötä hän pääsee seuraavaksi tuomaroimaan tämän vuoden puolella vielä ainakin Abu Dhabin ja Osakan Grand Slam’eissa ja Haagin Grand Prix´ssa.

Aiheesta julkaistu uutinen myös Lempäälän-Vesilahden Sanomissa, joka tämän uutisen lähde

Kuvat: Alenezi Fawaz ja Kansainvälinen Judoliitto


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat