Lentismiesten 2- ja 3-joukkueet kevään Tampereen Kuntosarjassa
11.1.2019 12:05 Uutiset / Pääsivusto

Lentismiesten 2- ja 3-joukkueet kevään Tampereen Kuntosarjassa

LeKin mieslentiksen 2- ja 3-joukkueet pelaavat tutusti kevätkauden Tampereen Kuntosarjan A-sarjaa. Kevätkausi alkaa perjantaina 11. tammikuuta, kun LeKin 3-joukkue kohtaa Hakkarissa kello 19.30 Oriveden Ponnistuksen. LeKin 2-joukkueen kevätkausi alkaa 18.1. TKT:ta vastaan.

LeKin 2-joukkue oli syyskaudella A-sarjan kakkonen 26 pisteellä kahdeksasta pelistä, kun TKT voitti syyskauden sarjan kolmen pisteen erolla. Kevätkaudella LeKi taistelee taas Kuntosarjan voitosta tutulla meinigillä.

LeKin 3-joukkue puolestaan syyskaudella kahdeksas yhdeksän joukkueen sarjassa. Pisteitä kahdeksasta pelistä kertyi seitsemän. Se riitti sarjapaikan säilyttämiseen. Kevätkaudella LeKi haastaa kovempiaan hyvällä asenteella ja rennolla meinigillä.

Tampereen Kuntosarja on Lentopalloliiton alainen aluesarja. Sarjassa pelataan aina neljä erää, ja jokaisesta erävoitosta saa sarjapisteen. Ottelut voivat päättyä tasan.

Kevätkausi kestää molemmilla joukkueilla maaliskuun puoleen väliin. LeKi2 ja LeKi3 kohtaavat paikallispelissä perjantaina 15. maaliskuuta Hakkarissa klo. 19.30.

Sen jälkeen LeKin joukkueet pelaavat veteraanien SM-kisoissa. LeKillä on miesten veteraanijoukkueet 35, -40 ja 50-sarjoissa.

NYT LÖYDÄT LEKIN 2- JA 3-JOUKKUEIDEN PELIT LEKIN TAPAHTUMAKALENTERISTA SEURAN JA JAOSTON SIVUILTA!

LEKIN 2- JA 3-JOUKKUEIDEN OMAT SIVUT

TAMPEREEN KUNTOSARJAN KEVÄÄN OHJELMA   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat