Maanantaina 3.6. alkaa huima Liikuntaleiri Hakkarissa
2.6.2019 22:35 Uutiset / Seuran pääsivusto

Maanantaina 3.6. alkaa huima Liikuntaleiri Hakkarissa

Lempäälän Kisan perinteinen ja upea lasten Liikuntaleiri alkaa Hakkarissa maanantaina 3.6. Perinteisestä aina kesäkuun ensimmäiselle koulujen lomaviikolle asettunut leiri on jälleen täynnä monipuolista liikunnallista tekemistä.

Leirillä on luvassa erilaisia lajeja, leikkejä, pelejä ja monipuolista tekemistä. Tärkeintä on hyvä mieli, liikkumisen tuoma ilo ja kaverit. Rentoa leirielämää osaavien ohjaajien valvoessa ja neuvoessa.

Leirillä on muun muassa teemapäivä erilaisten liikunta- ja tehtävärastien parissa, rantapäivä Lempäälän uimalassa, lajipäivä jossa eri urheilulajeja ja Ideapark-päivä, jolloin olemme Ideapark Sportissa ja Zones by Särkänniemi -sisähuvipuistossa. Lajeina leirillä on muun muassa pesäpallo, jalkapallo, suunnistus, voimistelu, lentopallo, koripallo, tennis, salibandy ja monia muita. Myös hieman erikoisempia lajeja on tarkoitus kokeilla mahdollisuuksien mukaan.

Mahdollisuus on myös yöleiriin, joka toteutuu kymmenellä yöpyjällä. Yöleiriläisille on päivällinen, iltapala, aamupala, iltaisin ohjattua toimintaa ja majoitus Hakkarin Viipale-koululla.

TERVETULOA LEIREILIJÄT MUKAAN TOUHUKKAALLE LEIRIVIIKOLLE!


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat