Jenni Hiirikoski ja Marko Anttila palkittiin seuran kultaisilla ansiomerkeillä!
26.6.2019 20:30 Uutiset / Seuran pääsivusto

Hiirikoskea ja Anttilaa muistettiin kultaisin ansiomerkein

Lempäälän Kisan kasvatit, lempääläiset jääkiekkoilijat ja Leijona-kapteenit Jenni Hiirikoski ja Marko Anttila tekivät tänä keväänä upeat temput, ja johdattivat joukkueensa MM-mitaleille. Hiirikosken kipparoima naisten maajoukkue voitti kotikisoissa historiallisen MM-hopean ja Anttilan kipparoima miesten joukkue unohtumattoman MM-kullan.

Kaksi kiekkosankaria ovat tuoneet upeasti ja esimerkillisesti esille Lempäälää ja Lempäälän Kisaa. Niinpä kasvattajaseura halusi muistaa ja palkita kaksikkoa upeista saavutuksistaan. Heitä muistettiin Lempäälän kunnan ja Ideaparkin järjestämässä kaikille avoimessa mitalijuhlassa Ideaparkissa keskiviikkona 26. kesäkuuta.

Lempäälän Kisa ry myönsi Jenni Hiirikoskelle ja Marko Anttilalle seuran kultaiset ansiomerkit sekä seuran standaarit eli viralliset viirit.

Seuran suurin mahdollinen kunniamaininta jäsenelle ja seuraa edustaneelle on kultainen ansiomerkki.

- Kultaiseen ansiomerkkiin vaaditaan urheilijan osalta yleensä yleisen sarjan SM-kulta. Kyllä me niin tulkitsimme, että MM-mitalit ylittivät tämän kriteerin kirkkaasti, lausui Kisan puheenjohtaja Jorma Kunnas lavalla, kun oli jakamassa ansiomerkkejä kaksikolle.

Muistamisia oli juhlassa jakamassa LeKin puheenjohtaja Jorma Kunnas sekä johtokunnan jäsen Jeremy Kurvinen.

Onnittelut Jennille ja Markolle ja kiitos upeista hetkistä! Lempäälän Kisa on kasvateistaan ylpeä!

Kuvat: Antti Raunio


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat