Syksyn harrasteryhmien ilmoittautuminen auki
13.4.2020 16:57 Uutiset / Seuran pääsivusto

Säbää, korista, cheerleadingia, pesisliikuntakoulua

Tulevan syksyn LeKi ry:n harrasteryhmien ilmoittautuminen on nyt auki. Tarkoitus on saada pyörimään samat ryhmät kuin viime kaudella. Harrasteryhmissä on tarjolla cheerleadingia, koripalloa, salibandya ja pesisliikuntakoulua.

Ryhmät tarvitsevat tietyn osallistujamäärän, jotta ne syksyllä käynnistyvät. Tässä kohtaa ei ole vielä tiedossa ryhmien aikatauluja, milloin viikossa ne kokoontuvat. Tarkoitus olisi jatkaa ryhmien kanssa samoilla vuoroilla kuin viime kaudella jos vain mahdollista. Ryhmät on tarkoitus käynnistää viikolla 35 ja syyslomaviikolla ei ole kokoontumisia. Harrasteryhmät kokoontuvat pääsääntöisesti kerran viikossa, cheerleadingin kilpailullisemmalla ryhmällä on useampi kerta viikossa. Ryhmien laskutus tapahtuu syksyllä toiminnan alettua.

Näiden ryhmien lisäksi LeKissä on jaostojen kautta joukkue- ja harrastustoimintaa salibandyssä, ultimatessa, hiihdossa, pesäpallossa, painonnostossa ja kuntoilun puolella. Jaostojen sivulta pääset tutustumaan jaostojen toimintaan. Harrasteryhmät ovat LeKi ry:n kontrolloimia matalan kynnyksen harrastusryhmiä.

TÄÄLTÄ ILMOITTAUTUMAAN


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat