Kiitos kaikille Ideapark Sportin avajaisista
29.8.2017 10:35 Uutiset / Seuran pääsivusto

Kiitos kaikille Ideapark Sportin avajaisista!

Uusi urheilumaailma Ideapark Sport avattiin kauppakeskus Ideaparkkiin lauantaina 12. elokuuta. Lempäälän Kisa on vahvasti mukana toimimassa uudessa urheilukeskuksessa, on ollut isossa roolissa sen suunnittelussa ja oli näkyvästi esillä myös avajaistapahtumassa.

Upeissa avajaisissa useita tuhansia ihmisiä oli tutustumassa uusiin tiloihin. Avajaispäivän antina oli muun muassa LeKi, Classicin ja Ideaparkin yhdessä järjestämä junioreiden salibandyn Training Camp, joka keräsi lähes 100 innokasta junnua harjoittelemaan. Leiriä vetivät LeKin valmentajat ja vanhemmat junnut sekä Classicin liigatähdet.

Lisäksi avajaisissa pelattiin näytösottelu LeKin B-junnujen ja All Stars- tiimin välillä. All Stars joukkueessa pelasivat muun muassa Jarkko Wiss, Tuco, Niclas Lucenius ja Tero Karppanen. Voiton vei lopulta All Stars.

Lisäksi päivän aikana oli useita urheilunäytöksiä ja kokeilumahdollisuuksia, esimerkiksi uudessa kamppailusalissa LeKin judokat näyttivät taitojaan ja tanssisaleissa Pirkanmaan Tanssiopisto pitit näytöstunteja, ja esitti upean näytöksensä suurelle yleisölle.

LeKin salibandyjaoston puheenjohtaja Jeremy Kurvinen oli isossa roolissa avajaispäivän järjestelyistä. Hän piti tapahtumaa erittäin onnistuneena!

- Haluan kiittää kaikkia mukana olleita, sekä Ideaparkia hienosta mahdollisuudesta olla mukana järjestämässä tapahtumaa, Kurvinen kertoo.

Avajaiset juontivat Duudsonien Jarppi ja HP. Jarppi sai kunnian leikata katki avajaisnarun ja olla maalivahtina näytöspelissä. HP kokeili muun muassa judoa LeKin junnujen kanssa.

Avajaisissa tarjottiin 500 ensimmäiselle yllätyspussit, ja jono oli huima kello 11, kun virallinen ohjelma alkoi. Myös kakkukahvit vetivät väkeä.

LeKillä oli myös oma promopiste, jossa sai tietoa syksyn toiminnasta sekä eri jaostojen tarjonnasta. Paljon innokkaita kävi kyselemässä ja juttelemassa toimiston väen kanssa.

Ideapark Sportissa voi harrastaa yhteensä jopa 30 eri lajia. On kaksi salibandykenttää, kamppailusali, sulkapallokenttiä, futsalia, tanssisalit, kuntosali, cross training -nurkkaus, juoksusuora ja muita mahdollisuuksia. Ja kaikki keskellä kauppakeskusta!

- Halusimme tuoda jotain uutta kymmenen vuotta toimineeseen kauppakeskukseen. Yksi iso asia urheilumaailman toteutumisessa on oma innokkuteni urheiluun, kaikki lajit joita Ideapark Sportissa voi harrastaa ovat lähellä sydäntäni, kertoo kauppakeskusjohtaja Visa Vainiola, joka toimii LeKissä myös salibandy- ja judotoiminnassa.

LeKin toimintaa siirtyy uusiin tiloihin jonkin verran. Judo ja salibandy painottuvat jatkossa Ideaparkiin.

- Ideapark Sportia voisi kuvailla taivaanlahjaksi! Tiloista on ollut pulaa. Jatkossa ehkä noin puolet toiminnastamme on Ideapark Sportissa ja puolet kunnan saleissa. Harrastajamäärämme tuplaantuu sykysllä noin 270 pelaajaan, Kurvinen kertoo.

Teksti: Antti Raunio

Kuvat: Antti Raunio   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat