Ideapark-juoksu siirtyy syksyyn - uusi päivä on 8.9.
26.1.2018 11:07 Uutiset / Seuran pääsivusto

Ideapark-juoksu siirtyy syksyyn - uusi päivä on 8.9.

Lempäälän Kisan järjestämä, Lempäälän suurimpiin vuosittaisiin urheilutapahtumiin kuuluva Ideapark-juoksu tulee taas! Vuonna 2018 Ideapark-juoksu järjestetään normaalista poiketen syyskuussa lauantaina 8.9. Viime vuosina juoksu on järjestetty toukokuussa.

Muutoksella halutaan uusia tuulia tapahtumalle. Kevään juoksukalenteri erilisten tapahtumien kohdalla oli hyvin täysi, ja seura päätyi, että paras järjestämisaika oli syyskuussa.

- Juoksun ajankohdan siirrolla haetaan myös sitä, että kesän jäljiltä ihmiset ovat pystyneet harjoittelemaan enemmän, eikä osallistuminen jää siitä kiinni, että alkukevään kelit eivät ole sallineet lenkkeilyä. Myös kesälomat ovat jo ohi, ja ihmiset takaisin kotimaisemissaan, kertoo LeKin toimistopäällikkö Jenni Tamminen

Toisena uudistuksena Ideapark-juoksuun tulee kaksi avusteisten matkaa. 10 kilometrin matka ja 3 kilometrin matka.

- Avusteisissa sarjoissa osallistuja voi liikkua itsenäisesti tai käyttää apunaan jotain apuvälinettä, ja hänellä saa olla mukana yksi avustaja. Kympillä pääsee haastamaan itseään ja avustajaansa kunnolla, ja reitti on suunniteltu niin, että eteneminen on sujuvaa myös apuvälineiden kanssa. Lyhyemmällä matkalla on tarkoitus, että kaikilla on mahdollisuus päästä osallistumaan, nauttimaan liikunnasta ja saada kosketusta kilpailemiseen, avusteisten sarjoja suunnitelussa vahvasti mukana oleva Johanna Vesanen selventää.

Täältä pääset Ideapark-juoksun sivuille

Täältä pääset ilmoittautumaan vuoden 2018 kisaan!

Täältä voit lukea Lempäälän-Vesilahden Sanomien jutun Ideapark-juoksusta


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat