LeKi-Hiihto kutsuu kesäteatteriin
23.5.2018 15:25 Uutiset / Seuran pääsivusto

LeKi-Hiihto kutsuu kesäteatteriin

Lempäälän Kisan hiihtojaosto kutsuu kesäteatteriin

Hiihtoväki on putsannut ja rasvannut suksensa hienon talven jäljiltä kesäsäilöön. On siis sopiva aika suunnistaa vaikka kesäteatteriin. Sellainen on tarjolla perjantaina 27.7. kun Lempäälän tasokas Nuorisoseura esittää Hakkarin kartanolla Tuomas Kyrön näytelmän Mielensäpahoittajan Suomi. Ohjaajana on Jari Lehto.

Lempäälän Kisan hiihto osti koko näytöksen ja myy teatterin normaalihinnoin jäsenilleen, kannattajilleen, kenelle vaan. Vaivanpalkaksi hiihto saa hieman toimintarahaa ja aikaiseksi mukavan kisalaisen tapahtuman.

Myynnin pääkanavana on perinteinen ovelta-ovelle. Tietoja näytelmästä päivitetään LeKi hiihdon kotisivulle (www.lekihiihto.fi). Varauksia ja tiedusteluja voi osoittaa jo nyt:

Antero Korhonen 044-3751313, Veikko Kuumola 040-5491705. Hannu Haukkanen 040-5889536 ja Esa Virtanen esav@kolumbus.fi .

Näytelmä Mielensäpahoittajan Suomi on 100 itsenäisen Suomen vuotta tuomaskyrömäiseen tapaan kuvattuna. Sisältö on huumoria, ajatuksia ja rehevää kieltä. Mauttomuuksia tai kirosanoja ei viljellä.

Miten maatalousvaltaisesta Suomesta tuli kännykkävaltainen? Onko miesvaltaisuus muuttunut naisvaltaisuudeksi? Miksi saunassa syntyneestä tuli suomalaisia hauskuuttava Mielensäpahoittaja, kirjailija Tuomas Kyrö? Nämä ja monta muuta asianhaaraa aukeaa Hakkarin kartanolla perjantaina Unikeonpäivänä 27.7.

Viime talvena Lahden MM-hiihdoissa Kyrön isännöimä metsäkatsomo oli elämys. Samaa linjaa on Nuorisoseuran kesäteatteriesitys.

Teksti: Antero Korhonen

Artikkelin pääkuva: Kesäteattriesityksen juliste. Kuva: Lempäälän Nuorisoseura


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat