Power Cupissa riemuitaan taas kesästä ja lentopallosta
7.6.2018 17:15 Uutiset / Seuran pääsivusto

Power Cupissa riemuitaan taas kesästä ja lentopallosta

Lentopallojunioreiden kesän huimin tapahtuma, yli 7 000 pelaajan Power Cup pelataan tänä kesänä Kuopiossa. Yhteensä joukkueita on tulossa noin 900. LeKiltä on taas matkassa useita tyttöjoukkueita eri ikäluokista, kaikkiaan kahdeksan.

Kaikkiaan lekiläisiä matkaa Kuopioon noin 60 hengen iskuryhmä, joista 45 on pelaajia ja 15 vanhempia. Power Cup on nelipäiväinen, ja se järjestetään koulujen ensimmäisellä lomaviikolla. Powerissa pelataan pääsääntöisesti ulkokentillä, useimmiten nurmialustalla tai hiekalla. Niinpä lekiläisetkin hakevat usein tuntumaa Lempäälän ulkokentiltä ennen kauan odotettua turnausta.

- Lämpimämpiä kelejä ja maan kuivumista odotellessa vielä treenaillaan harvakseltaan sisätiloissa, mutta heti kun olosuhteet sallivat niin jatketaan ulkona harjoittelua, kertoo lentopallojaoston puheenjohtaja ja D-tyttöjen valmentaja Lasse Lahtinen.

Power Cup on maailman suurin juniorilentopalloturnaus. LeKin tytötkin ovat saaneet vuosien varrella menestystä eriväristen mitalien muodossa.

Usein kuulee kliseen, että voittaminen ei ole tärkeintä. Power Cupissa se kuitenkin pitää paikkaansa, sillä harva joukkue lähtee turnaukseen vain ykkössija mielessä. Tärkeintä on hauska kesänaloitus: kaverit, pelaaminen ja yhdessäolo. Nuorimmille junioreille turnaukset ovat uusia kokemuksia, ja usean yön viettäminen samalla porukalla tekee ihmeitä yhteishengelle.

Power Cupin tulospalvelu

Juttu julkaistu alunperin Kisa-Postissa 2/2018

Teksti: Antti Raunio
Kuva: Katariina Onnela


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat