Tiedote: Ideapark-juoksua ei järjestetä tänä vuonna
15.6.2018 11:37 Uutiset / Seuran pääsivusto

Tiedote: Ideapark-juoksua ei järjestetä tänä vuonna

Lauantaina 8.9. järjestettäväksi kaavailtu juoksutapahtuma joudutaan perumaan henkilöstöresurssipulan sekä juoksun yleisen kiinnostuksen vähentymisen vuoksi.

Lempäälän Kisa ry:n vuodesta 2007 lähtien järjestämä Ideapark-juoksu pitää tänä vuonna välivuoden. Tapahtuman peruuntumisen taustalla ovat erityisesti ongelmat järjestelytyössä.

— Tapahtuman järjestäminen on ollut vuosi vuodelta haastavampaa ja nyt tilanne muuttui henkilöstöresurssien osalta siihen pisteeseen, että laadukkaan tapahtuman järjestäminen ei olisi mahdollista ilman liian suurta taloudellista riskiä, toteaa LeKi ry:n puheenjohtaja Carl Willandt.

Lopullisen päätöksen tapahtuman perumisesta teki LeKi ry:n johtokunta.

— Tämä ei ollut helppo päätös. Peruminen on äärimmäisen harmillista, emmekä sitä olisi tietenkään halunneet tehdä. Vallitsevassa tilanteessa tosiasiat oli kuitenkin todettava ja niiden pohjalta päädyimme tällaiseen ratkaisuun, Willandt harmittelee.

Välivuosi antaa mahdollisuuden kehittyä

Resurssipulan lisäksi perumispäätöksen taustalla on myös muita syitä. Juoksuinnostus koko maassa on viime vuosina ollut selvässä laskussa ja sen myötä Ideapark-juoksun kaltaisten perinteisten juoksutapahtumien osallistujamäärät ovat laskeneet vuosi vuodelta.

— Heikentyneet mahdollisuudet laadukkaan tapahtuman järjestämiseen yhdistettynä yleiseen kiinnostuksen laskuun on vaikea yhtälö taloudelliselta näkökannalta, Willandt myöntää.

Välivuosi tarjoaa tapahtumaorganisaatiolle myös mahdollisuuden suunnitella uusia näkökulmia tapahtumaan ja kehittää Ideapark-juoksua tulevaisuutta ajatellen.

— Vakaa tarkoituksemme on järjestää Ideapark-juoksu myös jatkossa, mutta tarkkaa ajankohtaa seuraavalle tapahtumalle emme vielä pysty kertomaan. Kehitystyö alkaa kuitenkin pian ja tavoitteenamme on entistäkin suurempia joukkoja liikuttava, jokaiselle jotakin tarjoava suurtapahtuma, Willandt kertoo.

LeKi ry pahoittelee jo mukaan ilmoittautuneille juoksijoille sekä tapahtuman muille sidosryhmille aiheutunutta vaivaa.

— Tulemme olemaan lähiaikoina yhteydessä kaikkiin, joita tapahtuman peruminen koskettaa. Jo ilmoittautuneille palautamme osallistumismaksut luonnollisesti täysimääräisesti, Willandt lupaa.

Lisätietoja:

Carl Willandt
puheenjohtaja, Lempäälän Kisa ry
Puh. 044 521 7687


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat