LeKin lentopallon 1-sarjajoukkueelle kova vahvistus
18.6.2018 10:47 Uutiset / Seuran pääsivusto

LeKin lentopallon 1-sarjajoukkueelle kova vahvistus

LeKi on tehnyt uuden, kovan luokan yleispelaajakiinnityksen. 21-vuotias Kasper Pennanen siirtyy Mestaruusliigan Sampo Volleysta Lempäälään. Sopimus on yhden vuoden pituinen.

Liigassa jo useana vuonna pelannut laitamies saapuu Tampereelle opiskelemaan, ja pelipaikaksi valikoitui LeKi. Samalla Pennanen haluaa saada enemmän vastuuta ja peliminuutteja, joita ei liigassa edelliskausilla liikaa tullut.

Siilinjärveltä kotoisin oleva Puijo Wolleyn kasvatti on viime kausina ollut savolaisten liigajoukkueiden mukana, ensin Leka Volleyssa ja viime kausilla Pielaveden Sammon paidassa. Vyöllä on noin sata liigaottelua.

Tulevalla kaudella Pennasen tavoite on saada paljon peliaikaa, taistella LeKin kanssa 1-sarjan kärkisijoista ja ottaa uusi askel uralla. Nuoren miehen tavoite on yhä kirkkaasti liigapeleissä tulevaisuudessa.

kasper pennanen
Kuva: Kasper Pennasen kotialbumi/Sampo Volley

– Hyvillä fiiliksillä tulen LeKiin. Tarkoituksena olisi saada kovia pelejä 1-sarjassa, ja mennä pelaajana sitä kautta eteenpäin, Pennanen kertoo.

Pennanen tunnetaan pahasta aloitussyötöstään sekä hyökkäysvoimastaan. 196 senttinen varsi antaa mahdollisuuden dominoida verkolla.

– Omasta mielestäni kehityskohteena näen etenkin hihapelaamisen.

Tulevalla kaudella 1-sarjasta on tulossa jopa kovatasoisin kautta aikain. Liigasta pudottautunut Rantaperkiön Isku kokoaa kovaa ryhmää, ja 1-sarjaa dominoinut Karelian Hurmos saa kovan nipun liikkeelle. Myös muut hamuavat kärkipaikoille. Pennanen haluaa LeKi-paidassa olla mukana kärkikahinoissa.

– Innolla odotan uutta kautta. Näyttää sille, että ensi kaudella 1-sarjasta tulee tasokkaampi kuin muutamaan vuoteen osittain liigan joukkuemäärän pienenemisen vuoksi. Odotan, että pystytään LeKin kanssa kamppailemaan sarjan kärkijoukkeiden kanssa, Pennanen pohtii.

Kasper Pennasen pelaajakortti

Eetu Rantanen ei jatka Kisa-paidassa

Viime kaudella LeKiä edustanut yleispelaaja Eetu Rantanen ei jatka seurassa. Eetu vaihtaa ensi kaudeksi joukkuetta. LeKi kiittää Eetua upeasta kaudesta ja huimasta kehityksestä, ja toivottaa onnea uuden joukkueen kanssa!

Eetu Rantasen huiman kehityskaaren ja tarinan voi lukea täältä (Juttu julkaistu helmikuussa)

eetu rantanen lvs

Kuvassa Eetu Rantanen. Kuva: Marko Panu

Artikkelin pääkuva: Kasper Pennanen. Kuva: Kasper Pennasen kotialbumi/Pielaveden Sampo


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat