Cheerleading

Peruutuspaikkoja ja infoa ryhmistä voi kysyä sähköpostitse: jenni.parvinen@leki.fi

HARJOITUKSET:

Kilparyhmä torstaisin klo 17-18 Kuokkalan koulun liikunsalissa ja sunnuntaisin klo 13-14 Ideapark Sportin kamppailusalissa

Harrasteryhmä 6-8-vuotiaat sunnuntaisin klo 11-12 Ideapark Sportin kamppailusalissa

Harrasteryhmä 9-11-vuotiaat sunnuntaisin klo 12-13 Ideapark Sportin kamppailusalissa

Tutustu Sport areenaan Ideaparkin pohjakartta

HARRASTERYHMÄ:

Harrasteryhmässä lapsesi pääsee tutustumaan cheerleadingin iloiseen maailmaan. Ryhmä sopii hyvin aloittelijoille. Harjoittelemme cheerleadingin eri osa-alueita tasaisesti ryhmän taitotaso huomioiden. Opettelemme siellä perustaidot ja siitä pystyy jatkamaan eteenpäin kilpailullisempaan halutessaan.

Harrasteryhmiä on kaksi, 6-8-vuotiaat ja 9-11-vuotiaat, jotka harjoittelevat kerran viikossa. Kevätkaudella ensimmäiset harjoitukset ovat viikolla 3 ja jatkuvat viikolle 18 (ei harjoituksia hiihtolomaviikolla).

Varusteiksi cheerleadingiin tarvitaan mukavat sisäliikuntavaatteet sekä juomapulllo.

Hinta: 120€/hlö (1krt/vk = 15krt) Seuran jäsenale -20€

KILPARYHMÄ:

Kilpailullisempi ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Kilparyhmässä lapset ovat pääasiassa 9-11-vuotiaita. Sunnuntaisin harjoitukset ovat Ideapark Sportin kamppailusalissa kello 13-14. Torstaisin harjoitukset ovat Kuokkalan koulun liikuntasalissa kello 17-18. Kevätkaudella ensimmäiset harjoitukset ovat viikolla 3 ja jatkuvat viikolle 18 (ei harjoituksia hiihtolomaviikolla).

Kilparyhmä osallistuu kaudella yhteen kilpailuun/esiintymiseen. Valmentaja valitsee ryhmälle sopivan tason. Vanhemmat pääsevät myös ihastelemaan opittuja taitoja kauden lopuksi.

Varusteiksi cheerleadingiin tarvitaan mukavat sisäliikuntavaatteet sekä juomapulllo.

Hinta: 240€/hlö (2krt/vk = 30krt) Seuran jäsenale -20€


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat