Cheerleading

SYKSYN 2020 CHEERLEADING-RYHMÄT:

CHEERLEADING 6-8v
CHEERLEADING 9-11v
CHEERLEADING KILPAILULLISEMPI RYHMÄ 9-11v

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYLLE 2020 NYT AUKI. ILMOITTAUDU TÄÄLTÄ

HARJOITUKSET:

Perusryhmä kokoontuvat kerran viikossa Ideapark Sportin kamppailusalissa. Kilpailullisemmalla ryhmällä on kaksi kertaa viikossa. Viime kaudella toinen kokoontuminen oli Ideapark Sportissa ja toinen Lempäälän kunnan liikuntasalissa. Todennäköisesti näin myös tulevana syksynä.

Tässä kohtaa ei ole vielä varmaa ajankohdista, sillä salivuoroja ei ole vielä jaettu.

Ryhmien on tarkoitus käynnistyä viikolla 35, syyslomaviikolla ei kokoontumisia. Ryhmien laskutus tapahtuu syksyllä toiminnan alettua.

Tutustu Sport areenaan Ideaparkin pohjakartta

HARRASTERYHMÄ:

Harrasteryhmässä lapsesi pääsee tutustumaan cheerleadingin iloiseen maailmaan. Ryhmä sopii hyvin aloittelijoille. Harjoittelemme cheerleadingin eri osa-alueita tasaisesti ryhmän taitotaso huomioiden. Opettelemme siellä perustaidot ja siitä pystyy jatkamaan eteenpäin kilpailullisempaan halutessaan.

Harrasteryhmiä on kaksi, 6-8-vuotiaat ja 9-11-vuotiaat, jotka harjoittelevat kerran viikossa.

Varusteiksi cheerleadingiin tarvitaan mukavat sisäliikuntavaatteet sekä juomapulllo.

Tulevan syyskauden hintaa ei vielä tiedossa. Viime vuonna hinta oli 120 € / syyskausi ja 120 € kevätkausi. Jos lapsi on LeKin jäsen, alennus -20€.

KILPARYHMÄ:

Kilpailullisempi ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Kilparyhmässä lapset ovat pääasiassa 9-11-vuotiaita. Ryhmä sopii, jos on aiemmin harrastanut LeKissä tai muualla, tai tuntee haluavansa heti enemmän haastetta. Mahdollisuuksien mukaan yritetään saada ryhmälle esityksiä/kisoja, tässä kohtaa ei vielä varmuutta.

Varusteiksi cheerleadingiin tarvitaan mukavat sisäliikuntavaatteet sekä juomapulllo.

Tulevan syyskauden hintaa ei vielä tiedossa. Viime vuonna hinta oli 240 € / syyskausi ja 120 € kevätkausi. Jos lapsi on LeKin jäsen, alennus -20€.   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
Kategoriat