Salibandy-ikoni Tommy Tuomisen LeKi- ja LeTo-paita jäädytettiin
25.1.2019 17:13 Uutiset / Seuran pääsivusto

Salibandy-ikoni Tommy Tuomisen LeKi- ja LeTo-paita jäädytettiin

Lempäälän Kisassa sekä Lempäälän Toivoissa pitkän ja ansiokkaan salibandyuran pelannut Tommy Tuominen sai suurimman mahdollisen kunnianosoituksen. Hänen pelipaitansa numero 15 nostettiin Hakkarin liikunatahallin kattoon eli niin sanotusti jäädytettiin.

Paita numero 15 oli symbolisesti puoliksi LeKin ja puoliksi LeTon paita. Tuominen pelasi molemmissa joukkueissa ja oli aina kantavia voimia. Kun Kisan edustusjoukkue pelasi parhaimmillaan 2000-luvun alkupuolella 2. divisioonaa, oli Tuominen joukkueen tähtipelaajia.

47-vuotias Lenpäälässä syntynyt ja yhä asuva Tuominen pelasi Salibandyliigaa tamperelaisessa Gunnerssissa ja oli aikanaan nostamassa nykyistä suurseura Tampereen Classicia liigaan. Lempäälän Tovereiden järjestämässä hienossa jäädytystilaisuudessa Hakkarin liikuntahallissa oli hienosti yleisöä ja Tuomisen ystäviä ja pelikavereita kunnioittamassa tapahtumaa, yhteensä noin 40 henkilöä. Tilaisuus pidettiin lauantaina 19.1.

– Onhan tämä lämmittävä ja sykähdyttävä juttu. Semminkin kun paikalla on näin paljon entisiä pelikavereitani ja muita kanssakulkijoita, kertoi Tuominen Lempäälän-Vesilahden Sanomille.

Lempäälän Kisa onnittelee Tommy Tuomista upeasta urasta!

Lue Lempäälän-Vesilahden Sanomien artikkeliKuvat: Antti Raunio


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat