LeKi hiihdon kesäteatterinäytös 26.7.
18.6.2019 20:21 Uutiset / Seuran pääsivusto

Mennään taas kesäteatteriin!

Urjalan Synkkälän kylässä valmisteltiin joskus 1700-luvulla papinmurhaajan viemistä Tukholmaan pyövelin vastaanotolle. Ja mitä tapahtui?

Se selviää perjantaina 26.7. Lempäälän Nuorisoseuran näytelmästä ”Vankikuljetus 86”. Koko katsomo on varattu LeKin hiihtoväelle ja kannattajille. Näytös on osa ensi talven kilpailukulujen rahoittamista.

Uskomattomia seikkailuja kupliva ja yllätyksellinen näytös Hakkarin kartanon puiston kesäteatterissa alkaa klo 19.Katsomo on katettu.

Viime kesän näytöksen alussa hiihtäjien jututtamistuokiossa oli myös Aino-Kaisa Saarinen, joka kertoi iloisen uutisen valinnastaan Salpausselän kisojen pääsihteeriksi. Nyt esillä on ainakin Heta Jalonen, joka uutena vahvistaa merkittävästi lekiläistä naishiihtoa.

Liput maksavat saman kuin Nuorisoseuran itsensä myyminä: peruslippu 20 euroa, eläkeläiset ja opiskelijat 18 euroa, alle 14 -vuotiaat 10 euroa.

Lähde mukaan kesäteatterielämykseen ja tuet samalla LeKin hiihtoa.

Lippuja tarjotaan hiihdon ystäville puhelimitse ja ovilla.

Lippujen tiedustelut:
Esa Virtanen
sähköposti esav@kolumbus.fi
tekstari 040-5144553

Teksti: Antero Korhonen
Kuvat: Antero Korhonen
LeKin hiihdon varttuneet hilasivat kesäteatterin katoksen paikoilleen. Oli noin puolentoistatunnin treeni liki kymmenelle uroolle.


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat