Tyttösäbä

Tervetuloa kaikki tytöt mukaan salibandyn vauhdikkaaseen maailmaan, jos salibandy kiinnostaa enemmän harrastemielessä kerran viikossa kuin joukkuetoiminnassa! Syksyllä 2020 tyttöjen harrasteryhmiä on kaksi, mutta Tyttösäbä harjoittelee yhdellä vuorolla, koska ilmoittautuneita ei ollut tarpeeksi kahteen ryhmään.

TYTTÖSÄBÄ 2009-2013
TYTTÖSÄBÄ 2005-2010

LeKin harrasteryhmien vuorot alkavat viikolla 36 eli 31.8. alkavalla viikolla. Alkamisaika on siirtynyt viikolla alkuperäisestä.

SYKSYN 2020 VUORO:

Tyttösäbä: Ke 18-19, Ideapark Sport kenttä 2, ensimmäinen kerta 2.9.

Tyttösäbän tavoitteena on kehittää omia taitoja ja nauttia liikunnan ilosta kivassa porukassa osaavien valmentajien ohjauksessa. Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa.

Syksyn 2020 ilmoittautuminen ryhmiin on auki. ILMOITTAUTUA VOI TÄÄLTÄ

Syksyn 2020 hintoja ei ole vielä varmistettu, viime kaudella hinta oli 100 € syyskausi ja 100 € kevätkausi. LeKin lapsijäsenenet saavat 20 € alennuksen syksyn ryhmien maksuista.

Varusteiksi riittävät joustavat sisäliikuntavaatteet, sisäpelikengät, salibandymaila, juomapullo ja suojalasit. Ryhmien on tarkoitus käynnistyä viikolla 36, syyslomaviikolla ei kokoontumisia.

Salibandyryhmät järjestetään Ideapark Sportissa. Vielä ei ole tarkkaa varmuutta, mihin kellonaikoihin ja minä viikonpäivänä ryhmät ovat, kun vuoroja ei ole vielä myönnetty. Ryhmät tarvitsevat tietyn määrän osallistujia, jotta ne käynnistyvät. Ryhmien laskutus tapahtuu syksyllä toiminnan alettua.

Tutustu Sport areenaan Ideaparkin pohjakartta


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Marraskuu   »
Kategoriat