Lasten säbä

Tervetuloa kaikki tytöt ja pojat mukaan salibandyn vauhdikkaaseen maailmaan!

LASTEN SÄBÄ 5-6v

LeKin harrasteryhmien vuorot alkavat viikolla 36 eli 31.8. alkavalla viikolla. Alkamisaika on siirtynyt viikolla alkuperäisestä. Lasten säbässä tulee yksi ryhmä, sillä osallistujia ei ollut tarpeeksi kahteen ryhmään.

SYKSYN 2020 VUORO

Lasten säbä: To 17-18, Ideapark Sport kenttä 2, ensimmäinen kerta 3.9.

Lasten säbän tavoitteena on kehittää omia taitoja ja nauttia liikunnan ilosta kivassa porukassa osaavien valmentajien ohjauksessa. Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla. Lasten säbää on kerran viikossa.

Syksyn 2020 ilmoittautuminen lasten säbän ryhmiin on auki.ILMOITTAUTUA VOI TÄÄLTÄ

Syksyn 2020 hintoja ei ole vielä varmistettu, viime kaudella hinta oli 100 € syyskausi ja 100 € kevätkausi. LeKin lapsijäsenenet saavat 20 € alennuksen syksyn ryhmien maksuista. Varusteiksi riittävät joustavat sisäliikuntavaatteet, sisäpelikengät, salibandymaila, juomapullo ja suojalasit.

Lasten säbä järjestetään Ideapark Sportissa. Ryhmien on tarkoitus käynnistyä viikolla 36, syyslomaviikolla ei kokoontumisia. Vielä ei ole tarkkaa varmuutta, mihin kellonaikoihin ja minä viikonpäivänä lasten säbän ryhmä on, kun vuoroja ei ole vielä myönnetty. Ryhmät tarvitsevat tietyn määrän osallistujia, jotta ne käynnistyvät. Ryhmien laskutus tapahtuu syksyllä toiminnan alettua.

Tutustu Sport areenaan Ideaparkin pohjakartta


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat