Lapsi-vanhempi säbä

Tervetuloa kaikki tytöt ja pojat vanhempien kanssa mukaan salibandyn vauhdikkaaseen maailmaan!

LAPSI-VANHEMPI-SÄBÄ 3-6v

LeKin harrasteryhmien vuorot alkavat viikolla 36 eli 31.8. alkavalla viikolla. Alkamisaika on siirtynyt viikolla alkuperäisestä. Lapsi-vanhempi-säbässä on yksi ryhmä, sillä ilmoittautuneita ei ollut tarpeeksi kahteen ryhmään.

SYKSYN 2020 VUORO:

Lapsi-vanhempi-säbä: Ke 17-18, Ideapark Sport kenttä 2, ensimmäinen kerta 2.9.


Perheen pienimmille tarkoitettu oma säbätunti yhdessä vanhemman kanssa. Tutustutaan säbän eri taitoihin pelien ja leikkien kautta. Aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla. Lapsi-vanhempi-säbää on kerran viikossa.

Syksyn 2020 ilmoittautuminen ryhmiin on auki.ILMOITTAUTUA VOI TÄÄLTÄ

Syksyn 2020 hintoja ei ole vielä varmistettu, viime kaudella hinta oli 100 € syyskausi ja 100 € kevätkausi. LeKin lapsijäsenenet saavat 20 € alennuksen syksyn ryhmien maksuista.

Varusteiksi niin lapselle kuin vanhemmallekin riittävät joustavat sisäliikuntavaatteet, sisäpelikengät, salibandymaila ja juomapullo. Suosittelemme myös suojalaseja.

Lapsi-vanhempi-säbä järjestetään Ideapark Sportissa. Ryhmien on tarkoitus käynnistyä viikolla 36, syyslomaviikolla ei kokoontumisia. Vielä ei ole tarkkaa varmuutta, mihin kellonaikoihin ja minä viikonpäivänä ryhmät ovat, kun vuoroja ei ole vielä myönnetty. Ryhmät tarvitsevat tietyn määrän osallistujia, jotta ne käynnistyvät. Ryhmien laskutus tapahtuu syksyllä toiminnan alettua.

Tutustu Sport areenaan Ideaparkin pohjakartta


   
Lisää uutisia
Lempäälän Kisa ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat